Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Endüstriyel Otomasyon ve Güç Dağıtımı için Esnek PVC Kontrol Kabloları

Cengiz Özemli

Akademisyen
  • Dokuz Eylül Üniversitesi
  • 1774011742104-108250-pvc-steuerleitungen-friedrich-luetze-gmbh.jpg

## Endüstriyel Otomasyon ve Güç Dağıtımı için Esnek PVC Kontrol Kabloları

LÜTZE, dijital küresel tedarik zincirinde farklı voltaj gereksinimlerine uygun korumalı ve korumasız PVC kontrol kablolarını portföyüne ekledi.

Bu yeni esnek PVC kontrol kabloları, 300/500 V'dan 0,6/1 kV'a kadar güç ve sinyal iletimi için standart bir çözüm sunuyor. Bitki mühendisliği, montaj hatları ve otomatik üretim süreçlerinde, esnek yönlendirme ve elektromanyetik uyumluluğun öne çıktığı uygulamalara uygun olarak tasarlandı.

### Teknik Özellikler ve İletken Yapısı
    • Sınıf 5 ince bakır telli iletken yapısı sayesinde yüksek esneklik sağlar.
    • Kurulum ve operasyon sırasında hareketli uygulamalarda yorulma kaynaklı arızaları azaltır.
    • Renk kodlu ve numaralı iletken seçenekleri mevcuttur.
    • Voltaj sınıfları: 300/500 V, 450/750 V ve 0,6/1 kV olup, makine yüküne göre kesit ve yalıtım kalınlığı seçimine olanak tanır.

### Çevresel Dayanıklılık ve Kalkanlama
    • PVC kılıflar gri (RAL 7001), siyah (RAL 9005) ve şeffaf olarak sunulur.
    • Siyah kılıflar UV direnci için özel formüle edilmiştir, böylece dış mekan kullanımlarında malzeme bozulmasını önler.
    • Yüksek elektromanyetik girişim (EMI) ortamlarında sinyal bozulmasını engelleyen kalkanlı versiyonları mevcuttur.

### Endüstriyel Uygulama ve Standardizasyon
    LÜTZE, kablolarını standart kablo rakorları ve konektörlerle uyumlu olacak şekilde tasarlayarak karmaşık endüstriyel montajlarda eşleşen bileşen gereksinimini karşılıyor. Hem korumalı hem korumasız versiyonları tek bir kaynaktan sağlayarak endüstriyel uygulamalarda maliyet etkin bir çözüm sunuluyor. PVC yalıtım ve kılıf malzemesi, yağ direnci veya aşırı sıcaklık dayanımı öncelikli olmayan klasik endüstriyel projeler için uygundur.

Geri