Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Manufacturing and Automation Exchange (MAX) Mart Ayında Nashville'de İlk Kez Düzenleniyor

Ahmet Ö.

Kurumsal
  • EMS Engineer
  • 1772564745548_0_ra6c577n.png

## Manufacturing and Automation Exchange (MAX) Mart Ayında Nashville'de İlk Kez Düzenleniyor

Mart 24-26 tarihleri arasında Tennessee, Nashville'deki Music City Center'da gerçekleşecek Manufacturing & Automation eXchange (MAX), güney ABD bölgesinden üretim, otomasyon ve kalite profesyonellerini bir araya getiriyor.

Önceden The ASSEMBLY Show South ve The Quality Show adıyla düzenlenen etkinlik, bu programların güçlü yönlerini birleştirirken, üretimin tüm alanlarını kapsayacak şekilde genişletiliyor. Sistem entegrasyonu, malzeme taşıma, otomasyon, kalite, iş güvenliği, yapıştırıcılar, kaplamalar ve ambalajlama gibi üretimin farklı disiplinlerini tek bir çatıda topluyor.

### MAX Etkinliği Hakkında

MAX, gerçek dünya operasyonlarının iş birliği ve çok disiplinli yapısını yansıtarak, endüstri liderlerine pratik çözümler sunmayı, güçlü bağlantılar kurmayı ve hemen uygulamaya konabilecek stratejiler geliştirmeyi amaçlıyor. Erken kayıt kampanyası 7 Mart'ta sona eriyor, bu tarihten önce MAX eXperience Pass 50 dolar indirimle alınabiliyor.

Etkinlik, 24 Mart'ta üretim güvenliği, gelişmiş ölçüm araçları, yapay zekâ kullanımı, sürdürülebilir mühendislik, karma model hat tasarımı ve otomasyon gibi konularda yarım gün süren altı atölyeyle açılıyor. 25-26 Mart'ta ise sorumlu ambalajlama yasaları, düşünce fabrikası, montajda otomasyon, üretimin yeniden yapılandırılması ve akıllı üretimde kaplama teknolojileri gibi konu başlıklarıyla devam eden kapsamlı eğitim oturumları düzenleniyor.

Öne çıkan panellerden biri olan Future-Ready Workforce etkinliği, Kadınlar Üretimde (Women in Manufacturing), Mavens of Manufacturing, Automation Ladies, ABD Akıllı Fabrika Enstitüsü gibi organizasyonların liderlerini bir araya getirerek, otomasyon ve dijital dönüşüm çağında yetenek çekme, eğitme ve elde tutma stratejilerini tartışacak.

25 Mart'taki açılış konuşması, LG Electronics’in Tennessee Lighthouse Fabrikası liderliği deneyimi ile Jaemin Kim tarafından gerçekleştirilecek. Akıllı fabrika inovasyonu, yapay zekâ destekli üretim ve küresel üretim stratejileri konusunda değerli bilgiler paylaşılacak.

### MAX Özellikleri

• Tarih: 24-26 Mart 2026
    • Yer: Music City Center, Nashville, Tennessee
    • Alan: Üretim, otomasyon ve kalite profesyonelleri için kapsamlı etkinlik
    • Atölyeler: 6 yarım günlük workshop
    • Eğitim İçeriği: Ambalaj mevzuatı, otomasyon, sürdürülebilirlik, kaplama teknolojileri
    • Özel Oturumlar: Future-Ready Workforce paneli, ana konuşma
    • Ücretsiz Öğrenme HUB’ları: 4 adette uzman sunumları
    • Fabrika Turları: Nissan Smyrna Montaj Tesisi ve LG Tennessee Lighthouse Fabrikası
    • Network Fırsatları: Açılış resepsiyonu, sabah kahvaltıları, canlı robotik gösterileri
    • Erken Kayıt İndirimi: MAX eXperience Pass'ta 50 dolar

MAX, BNP Media tarafından ASSEMBLY Magazine, Quality, Adhesives & Sealants Industry (ASI), Industrial Safety & Hygiene News (ISHN), Packaging Strategies ve Paint & Coatings Industry markalarıyla desteklenmekte, üretim profesyonellerine pratik ve uygulamaya dönük çözümler sunmaktadır.

Bu etkinlik, günümüzün hızla gelişen üretim dünyasının yeniliklerini, karmaşıklığını ve entegrasyonunu yansıtan, geleceğe dönük kapsamlı bir fuar olarak sektöre yön vermeyi hedefliyor.

Geri