Erkan Teskancan
Kurumsal
- Konu Yazar
## Nordson Electronics Solutions, APEX Expo 2026'da Yalıtım Kaplama ve Seçici Lehimlemede Yeniliklerini Tanıtacak
Nordson Electronics Solutions, elektronik üretim süreçlerinde izlenebilirlik ve güvenilirliği artırmaya yönelik yeni ekipman ve teknolojilerini APEX Expo 2026'da sergileyecek.
Ana mekânda, Nordson'un ASYMTEK Select Coat SL-1040 yalıtım kaplama sistemi yenilikleriyle öne çıkacak. Yeni geliştirilen temassız akış ölçer, partikül dolgulu sıvılar ve çevre dostu kaplama kimyasalları dahil olmak üzere geniş bir malzeme yelpazesinde akış hızlarını hassas şekilde ölçüp ayarlayabiliyor. Entegre akış ölçer, izlenebilirlik sağlarken üretim verimliliğini de neredeyse bakım gerektirmeden artırıyor. Ultrasonik teknolojiyle çalışan bu akış ölçer, mevcut SL-1040 veya SL-940 sistemlerine kolayca entegre edilebiliyor.
Ayrıca, standta SELECT Synchro seçici lehimleme sisteminin canlı sunumları yapılacak. Kompakt yapısı ve yüksek performansıyla dikkat çeken Synchro, dünya genelinde birçok üretici tarafından tercih ediliyor. Örneğin, akıllı sayaç çözümleri alanında lider Kamstrup, SELECT Synchro entegrasyonuyla üretim verimliliğini %20 artırırken fabrika alanını 6 metre genişletmiş durumda.
### ASYMTEK Select Coat SL-1040 Özellikleri
- Temassız ultrasonik akış ölçer ile hassas akış kontrolü
- Partikül dolgulu ve çevre dostu kaplama malzemeleri için uygun
- Entegre akış ölçer ile izlenebilirlik ve artırılmış üretim verimliliği
- Neredeyse bakım gerektirmeyen yapı
- SL-1040 ve SL-940 sistemlerine kolay entegrasyon
### SELECT Synchro Seçici Lehimleme Sistemi Özellikleri
- Kompakt tasarım
- Yüksek performans ve verimlilik
- Dünyaca tanınan üreticiler tarafından tercih ediliyor
- Üretim verimliliğinde %20 artış sağlayarak fabrika alanında tasarruf
Ziyaretçiler, Nordson standı #1831'de Nordson uzmanlarıyla bir araya gelerek ileri paketleme ve baskılı devre kartı montaj teknolojilerinin geleceğini şekillendirme fırsatını yakalayacaklar.
### Nordson Electronics Solutions Hakkında
Nordson Electronics Solutions, ASYMTEK, MARCH ve SELECT markalarıyla yarı iletken, elektronik ve hassas montaj üreticilerine yenilikçi sıvı dağıtım, yalıtım kaplama, plazma işlemi ve seçici lehimleme çözümleri sunarak elektroniklerin güvenilirliğini sağlıyor. 40 yılı aşkın süredir dünya çapında mühendislik ve uygulama mükemmeliyeti konusunda lider konumda.
### Nordson Corporation Hakkında
1954 yılında kurulan ve merkezi Ohio, Westlake'te bulunan Nordson Corporation, dünya çapında 35'ten fazla ülkede operasyonları bulunan yenilikçi bir hassas teknoloji şirketidir. Tüketici, medikal, elektronik ve endüstriyel pazarları kapsayan geniş ürün ve uygulama yelpazesiyle liderlik yapmaktadır.