Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚢 Yokogawa ve BuyCo'dan Malzeme Endüstrisine Entegre Konteyner Taşımacılığı Çözümü!

Hasan S. Cemkan

Kurumsal
Industry Valley
  • HSCQ
  • art_506_bf40801de66828713610bbddae3801bf.png

📦 Yokogawa ve BuyCo Güçlerini Birleştirdi​

Yokogawa Electric Corporation, konteyner taşımacılığı yönetimi için SaaS (Hizmet Olarak Yazılım) çözümleri sunan Fransız BuyCo ile bir dağıtım anlaşması imzaladığını duyurdu. Bu stratejik ortaklık, özellikle malzeme endüstrisindeki şirketlere yönelik entegre bir lojistik çözümü sunmayı hedefliyor.

🚀 YNOW2026'da Tanıtıldı​

Anlaşma, Yokogawa'nın New Orleans'ta düzenlenen kullanıcı konferansı ve sergisi YNOW2026 sırasında kamuoyuna açıklandı. Bu iş birliğiyle Yokogawa, BuyCo'nun Taşımacılık Yönetim Sistemi'ni (TMS) malzeme sektöründeki müşterilerine sunacak.

🌍 BuyCo'nun Denizcilik Deneyimiyle Geliştirilen Platform​

BuyCo'nun konteyner taşımacılığı yönetim platformu, şirketin denizcilik sektöründeki geniş deneyiminden faydalanılarak geliştirildi. Bu SaaS çözümü, konteyner taşıma verilerinin merkezi yönetimini sağlıyor, sevkiyat planlama ve rezervasyon süreçlerini destekliyor, nakliye operasyonlarını gerçek zamanlı olarak görselleştiriyor ve paydaşlar arasında bilgi paylaşımını kolaylaştırıyor. Kargo verilerine dayanarak nakliye hatları ve rotaların seçimine yardımcı olan platform, kapıdan kapıya gerçek zamanlı takip imkanı sunuyor.

💰 Maliyetleri Azaltın, Verimliliği Artırın​

Yokogawa liderlerine göre, bu platformu benimseyen şirketler lojistik maliyetlerini ve envanter seviyelerini düşürürken, zamanında teslimat performanslarını artırabilecekler. Sistem ayrıca kargo kalitesinin bozulma riskini azaltıyor ve CO₂ emisyonlarının görselleştirilmesine ve azaltılmasına katkıda bulunuyor. Halihazırda dünya genelinde 12.000'den fazla kullanıcı bu platforma güveniyor.

🤝 Ortaklık Hakkında Yorumlar​

• BuyCo Kurucusu ve CEO'su Carl Lauron: "Yokogawa'nın teklifini genişletmekten ve üretim ile lojistik arasındaki boşluğu kapatmalarını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. BuyCo'nun konteyner nakliye platformu ile üreticiler, uluslararası taşımacılık dahil tüm tedarik zincirlerini optimize edebilirler. Yokogawa ve BuyCo arasındaki ortaklık, üreticilerin taşıma maliyetleri, etkinliği ve sürdürülebilirliği üzerinde etki yaratmasını sağlayacak."
    • Yokogawa İcra Kurulu Üyesi ve Malzeme İş Merkezi Başkanı Naohisa Endo: "BuyCo'nun konteyner taşımacılığı yönetim platformundan yararlanarak, malzeme endüstrisi için tedarik zincirlerini optimize etme girişimlerimizi güçlendireceğiz. Ölçüm ve bağlantıdaki güçlü yönlerimize dayanarak, müşterilerimizin üretim operasyonlarından uluslararası lojistiğe kadar her şeyi kapsayan entegre optimizasyon elde etmeyi hedefliyoruz. İleriye dönük olarak, bunu talep tahmini, envanter optimizasyonu ve daha fazlasını entegre eden kapsamlı bir tedarik zinciri yönetim çözümüne dönüştürmeyi amaçlıyoruz."

Geri