Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Mario Poltronieri, Mitsubishi Electric Almanya Şubesi'nin Yeni Başkanı Oldu

Elif Özaksu

Kurumsal
Industry Valley
  • Altanlar
  • 1776881200115-109586-Mario-Poltronieri-01.jpg

## Mario Poltronieri, Mitsubishi Electric Almanya Şubesi'nin Yeni Başkanı Oldu

Mitsubishi Electric Avrupa'nın Almanya ofisinde üst düzey yönetim değişikliği gerçekleşti. 1 Nisan 2026 tarihi itibarıyla Mario Poltronieri, Almanya şubesinin yeni başkanı olarak atandı.

### Yönetim Değişikliği ve Kariyer
    Mario Poltronieri, daha önce Mitsubishi Electric İtalya şubesinin başkanlığını yürütüyordu ve şirkette geniş uluslararası yönetim tecrübesine sahip. İtalya'daki liderliği sırasında stratejik gelişmelere öncülük etti ve geleceğe yönelik önemli pazarlarda şirketin konumunu güçlendirdi. Almanya'ya geçişiyle birlikte şirket, Avrupa organizasyonu içinde süreklilik ve uluslararası entegrasyon politikasını sürdürmeyi hedefliyor.

Mario Poltronieri şunları ifade ediyor: "Almanya gibi Mitsubishi Electric için Avrupa'nın en önemli pazarlarından birinde yeni görevimi üstlenmekten büyük heyecan duyuyorum. Ekibimizle birlikte büyüme ivmemizi devam ettirmeyi, teknolojide öncü rolümüzü genişletmeyi ve müşterilerimize geleceğin zorluklarına yönelik yenilikçi çözümler sunmayı amaçlıyorum."

### Mitsubishi Electric Almanya'nın Odak Alanları
    Mitsubishi Electric Almanya, Avrupa organizasyonunda ısıtma, soğutma ve iklimlendirme teknolojileri, otomasyon, enerji çözümleri, yarı iletken, mobilite ve bina teknolojileri alanlarında kritik bir rol oynamaya devam ediyor.

Geri