Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Delta, Hannover Messe 2026'da AI Destekli Akıllı Fabrika ve Enerji Altyapısı Çözümlerini Öne Çıkardı

Mucitler Elektrik

Kurumsal
Industry Valley
  • Mucitler
  • 1776881206254-109517-1Delta-HMI26-Pressconference.jpg

Delta Electronics, Hannover Messe 2026'da yapay zeka destekli akıllı üretim, dijital ikiz teknolojileri ve entegre enerji altyapısı çözümlerinin endüstriyel dönüşümü hızlandırmadaki kritik rolünü vurguladı.

### AI Destekli Akıllı Üretim ve Dijital İkiz Entegrasyonu
    Delta, NVIDIA Omniverse platformunda geliştirilen DIATwin sistemlerini kullanarak gerçek üretim verilerini fizik temelli dijital modellere doğrudan aktaran kapalı döngü optimizasyonu ve gelişmiş performans sağlayan AI destekli üretim hatlarını tanıttı. Bu teknoloji, dijital ikiz ile gerçek üretim arasında yüksek doğrulukta eş zamanlı simülasyon yaparak süreci doğruluyor ve iyileştiriyor.

### Canlı Üretim Hattı ve DIATwin Özellikleri
    • DIATwin, PCB montajında fizik tabanlı simülasyonlarla akıllı üretim reçeteleri oluşturuyor.
    • Yüksek doğruluklu çarpışma tespiti ile takım yollarını optimize ediyor.
    • Kapalı "Sim-to-Real" iş akışı sayesinde üretim parametreleri fiziki kurulmadan önce test edilebiliyor.

### Otomatik İç Lojistik ve MOOV Sistemi
    Delta, endüstride otomatik araç şarjı için MOOV portföyü üzerinden dünya genelinde 1 milyondan fazla endüstriyel aracın şarjını destekleyerek lojistik operasyonlarının kesintisiz ve ölçeklenebilir olmasını sağlıyor.

### Enerji Altyapısı ve Yüksek Performanslı Çözümler
    Delta, hidrojen üretimi için 5MW-8,4MW kapasiteli hızlı yanıt veren sıvı soğutmalı DC güç kaynağı sunarken, katı oksit yakıt hücreleri sayesinde enerji yoğun sektörlerde kararlı ve düşük karbonlu yerinde güç üretimi sağlıyor.

1776881206441-109517-1Delta-HMI26-Booth-Overview.jpg

### Entegre Enerji Yönetim Sistemleri
    • C-Serisi All-in-One ESS (125 kW / 261 kWh) ile hızlı kurulum ve esnek yapılandırma sunuluyor.
    • Enerji depolama, enerji yönetimi ve güç kondüsyon sistemi tek bir dolapta entegre.

### Elektrikli Araç Şarj ve Enerji Yönetimi
    Delta, UFC500 yüksek güçlü şarj sistemleri ve C-Serisi enerji depolama birimleri ile kamusal şarj alanları, filo depoları ve endüstriyel tesislerde şebeke kısıtlamalarını yönetip enerji kullanımını optimize ediyor.

### Sürdürülebilir ve Akıllı Endüstriler için Çözümler
    Delta, AI destekli üretim zekası, elektrikli mobilite ve entegre enerji yönetimini birleştirerek, dijitalleşme ve karbon azaltma hedeflerine yönelik dayanıklı ve enerji verimli endüstriyel operasyonların inşasını destekliyor.

Haber hakkında daha fazla detay için Delta'nın Hannover Messe 2026 sayfası ziyaret edilebilir.

1776881206581-109517-1Delta-HMI26-GroupPicture.jpg

Geri