Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚀 Endress+Hauser'dan Fransa'da Yeni Kampüs: Sürdürülebilirlik ve İş Birliği Odaklı Büyüme! 🌿

Mucitler Elektrik

Kurumsal
Industry Valley
  • Mucitler
  • art_688_0fb95c0d96e5d5bf14b9cd631407a213.jpg

Endress+Hauser, Fransa'daki Varlığını Güçlendiriyor​

Endress+Hauser, Fransa'nın Cernay şehrinde yeni kampüsünü açtı. Bu modern tesis, şirketin önceki genel merkezine kıyasla yaklaşık %70 daha az enerji tüketmek üzere tasarlandı ve şirket içi iş birliğini artırmayı hedefliyor.

Tek Çatı Altında Üretim ve Satış​

Elektromanyetik, ultrasonik ve vorteks debimetreler üreten şirket, 1991'den beri Cernay'de debimetre üretimi yapıyor. Yeni kampüsle birlikte Endress+Hauser, üretim, satış ve merkezi fonksiyonları tek bir lokasyonda birleştirmeyi amaçlıyor.

Endress+Hauser CEO'su Peter Selders, "Yeni kampüs, satış, servis ve üretim arasındaki daha yakın iş birliği için optimal bir ortam sağlıyor. Müşteri yakınlığımızı artırıyor, inovasyonu teşvik ediyor ve uzun vadeli büyümemizi destekliyor" dedi.

Sürdürülebilirlik Ön Planda​

Cernay'deki yeni tesiste 800'den fazla çalışan görev yapıyor. Şirket, yeni kampüsün inşasında sürdürülebilirliğe öncelik verdi; kullanılan toplam 1.405 ton malzemenin %96'sı yeniden kullanıldı veya geri dönüştürüldü. Tesis, Fransa'nın yeni binalar için RE2020 çevre düzenlemelerine uygun olarak inşa edildi. Jeotermal enerji, fotovoltaik kurulumlar, yeşil çatılar ve enerji verimli ısıtma-soğutma sistemleri sayesinde, önceki genel merkeze göre yaklaşık %70 daha az enerji tüketmesi bekleniyor.

İş Birliği ve Müşteri Deneyimi​

Şirket, iş birliğini teşvik etmek amacıyla satış binasında çalışanlar için modern çalışma alanları sunuyor. Tesisler arasında bir müşteri deneyim merkezi, uygulamalı eğitimler için bir süreç eğitim birimi, çok sayıda mola alanı, ortak alanlar ve bir oditoryum bulunuyor.

Haziran ayında şirket, ABD'deki varlığını genişletmek ve bölgesel satış ve servis temsilcisi ortaklarıyla iş birliğini güçlendirmek amacıyla iki yeni tesis daha açmıştı.

Geri