Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Allied Vision'dan Yüksek Hızlı Endüstriyel Kontrol için allPIXA pro 6000px Kamerası

Cengiz Özemli

Akademisyen
  • Dokuz Eylül Üniversitesi
  • 1775189202971-108816-Allied-Vision.jpg

## Allied Vision allPIXA pro 6000px ile Endüstriyel Kontrolde Yüksek Hız ve Kesinlik

Allied Vision, sürekli üretim hatları için sıfır hata denetimi sağlayan, yüksek çözünürlüklü ve renkli bir line scan kamera olan allPIXA pro 6000px'i tanıttı.

### allPIXA pro 6000px Özellikleri

• 6000 piksel RGB trilinear CCD sensör
    • Maksimum 34 kHz çizgi hızı ile hareket bulanıklığı olmadan sürekli görüntü yakalama
    • 400 nm - 1000 nm arası spektral aralık ile görünür ve yakın kızılötesi algılama
    • Yüksek renk tutarlılığı ve submilimetre hata tespiti
    • Otomatik ve manuel beyaz dengesi
    • Adaptif kazanç kontrolü sayesinde değişen ışık koşullarına uyum
    • Karmaşık denetim görevleri için manuel pozlama ayarları
    • Kompakt metal gövde, IP50 koruma sınıfı
    • Kalibrasyon ve konfigürasyon verilerini kaydeden uçucu olmayan hafıza
    • Camera Link arayüzü ile kolay entegrasyon

### Endüstriyel Uygulamalar

• Baskı ve ambalaj sektöründe renk hataları ve lekelerin tespiti
    • Tekstil endüstrisinde iplik kopukları ve desen bozukluklarının belirlenmesi
    • Gıda işleme süreçlerinde renk, olgunluk ve kontaminasyon analizleri
    • Yüzey incelemede seramik, ahşap ve laminatlarda kalite kontrol
    • Geri dönüşümde yüksek hızda malzeme sınıflandırılması

### Üstün Tasarım ve Entegrasyon

Kamera, dayanıklı metal kasa içinde endüstriyel koşullara dayanıklılık sağlar. Camera Link® teknolojisi ile frame grabber ve diğer aksesuarlarla uyumlu şekilde hızlıca üretim hatlarına entegre edilebilir.

### Sonuç

Allied Vision allPIXA pro 6000px, yüksek hızlı görüntüleme ve gelişmiş renk doğruluğu ile fabrikalarda kaliteyi en üst seviyeye çıkararak sıfır hata ile üretimi mümkün kılar. Otomasyonun arttığı üretim ortamlarında hassas kontrol için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Geri