Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

BlueBotics, MODEX 2026'da Filoyu Yönetim Standardizasyonu ve Gelişmiş Engel Aşma Teknolojisini Tanıtacak

Erkan Teskancan

Kurumsal
Endüstri Vadisi
  • OLM MUH
  • 1775844158984-bluebotics-news-april-10-2026-web.png

### BlueBotics'ten MODEX 2026'da Filoyu Yönetiminde İleri Çözümler ve Engel Aşma Teknolojisi

İsviçre merkezli önde gelen otonom navigasyon ve filoyu yönetim teknolojileri şirketi BlueBotics, 13-16 Nisan tarihlerinde Atlanta, Georgia'da düzenlenecek MODEX 2026 fuarında gelişmiş filoyu yönetim standardizasyonu, robotik araçların engelleri aşması ve araç navigasyonu konularına odaklanacak.

### ANT Teknolojisi ve SmartPass Yeniliği
    Fuar alanında C13394 nolu standa yer alacak BlueBotics, ANT navigasyon ve filo yönetim teknolojisini tanıtacak. Ayrıca, SmartPass isimli yenilikçi çözümünü sergileyerek otomatik rehberli araçlar (AGV) ve otonom mobil robotların (AMR) endüstriyel ortamlarda öngörülebilir, yapılandırılmış hareketlerini sürdürürken yol üzerindeki engelleri verimli şekilde aşmalarını mümkün kılacak yöntemleri vurgulayacak.

### Filoyu Yönetim Standardizasyonu ve Kohler İş Birliği
    BlueBotics, MUTFAK ve banyo sektör lideri Kohler ile ortak düzenleyeceği "The Power of One: Unlocking AGV/AMR Efficiency Through Unified Fleet Management" başlıklı seminerde, filo yönetiminde standartlaşmanın avantajları, riskleri ve en iyi uygulamalar hakkında bilgi verecek. 14 Nisan Salı günü saat 12:30-13:15 arasında tedarik zinciri dayanıklılığı sahnesinde gerçekleşecek bu etkinlik, endüstride filoyu tek bir yönetim sistemi altında toplamanın önemini vurgulayacak.

### Uygulamalı Bilgi Paylaşımı ve Uzman Oturumları
    Gösteri süresince BlueBotics uzmanları, engel aşma teknikleri, mobil robotların birlikte çalışabilirliği, filoyu yönetim standardizasyonu ve karmaşık endüstriyel ortam içinde otomatik araç entegrasyonu gibi konularda kısa eğitim oturumları düzenleyecek. Katılımcılar kendi otomasyon projelerini uzmanlarla birebir değerlendirme fırsatı bulacak.

### Verimli ve Ölçeklenebilir Filoyu Yönetimi
    BlueBotics, yapılandırılmış navigasyon ile kontrollü engel aşmayı bir araya getirerek, malzeme akışını verimli kılarken tıkanmaları en aza indiriyor. ANT teknolojisiyle çalışan araç filosu, farklı araç türlerini tek bir platformdan yönetmeye olanak tanıyan ANT sunucu filo yöneticisi ile merkezi kontrol sağlıyor. Bu sistem, endüstride otomasyonun ölçeklenebilirliği için öngörülebilirlik, birlikte çalışabilirlik ve merkezi denetimin önemine işaret ediyor.

### BlueBotics ile Tanışma
    MODEX 2026 ziyaretçileri, C13394 numaralı stantta BlueBotics ekibiyle görüşebilir, stand oturumlarına katılabilir ve kendi özel proje ihtiyaçları hakkında detaylı bilgi alabilirler.

### BlueBotics Hakkında
    BlueBotics, doğal özellik navigasyonu alanında 24 yıllık tecrübesiyle otonom navigasyon teknolojisi (ANT) ve uzman desteği sunuyor. Dünya genelinde 6.000’den fazla ANT ile çalışan araç bulunmaktadır. Şirket, AGV ve otomatik forklift gibi araçların pazara başarıyla sunulmasına destek vermektedir.

Geri