Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Calderys, Odisha'da Yeni İleri Teknoloji Üretim Tesisi Açılışını Gerçekleştirdi

1777708907411-calderys-img.jpg

Calderys, Hindistan'ın Odisha eyaletinde yeni nesil üretim tesisinin resmi açılışını yaparak önemli bir aşama kaydetti. Mohan Charan Majhi ve Sampad Chandra Swain'in katılımıyla gerçekleşen tören, şirketin Hindistan'daki büyüme stratejisinin bir göstergesi oldu.

### Tesisin Durumu ve Üretim Hatları

• Tesis, ilk iki üretim hattını aktif hale getirerek başarıyla faaliyete başladı.
  • Asidik monolitik hat Mayıs 2025'te, bazik monolitik hat ise Kasım 2025'te ticari üretime geçti.
  • Şu anda her iki hat da Hindistan genelinde müşterilere yüksek performanslı refrakter çözümler sunuyor.
  • Asidik ve bazik tuğla üretim hattı, çelik döküm akışkanları ve tap-hole kili gibi ek hatlar 2026 yılında devreye alınmak üzere hazırlanıyor.

Michel Cornelissen, Calderys Başkanı ve CEO'su, bu yeni tesisin şirketin küresel büyüme stratejisinde kritik bir rol oynadığını belirtti. Hindistan'ın stratejik bir pazar olduğunu vurgulayarak, yatırımın bölgedeki yerel ortaklıkları güçlendirme ve şirketin pazardaki varlığını genişletme taahhüdünü yansıttığını ifade etti.

### İlgili Kişi ve Katılımcılar

Aparajita Sarangi, Prashant Kumar Jagdev, Pradip Kumar Sahu, Anu Garg ve Hemant Sharma gibi önemli isimlerin yanı sıra sektör temsilcileri, müşteriler ve iş ortakları da açılış töreninde yer aldı.

Calderys'in bu yeni üretim tesisi, bölgesel ekonomik büyümeyi desteklerken, şirkete yerel pazarda güçlü bir konum kazandırmayı hedefliyor.

Geri