Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🤖 Chef Robotics'ten Gıda Üretiminde Yapay Zeka Devrimi: 100 Milyon Porsiyonluk Başarı! 🚀

69fcd0ce1ab268cbaca361dc-chefpic.png

Gıda üretiminde yapay zeka destekli robotlar, Chef Robotics sayesinde çıtayı yükseltti! Şirket, robotlarının müşteri tesislerinde tam 100 milyon porsiyonluk bir başarıya imza attığını duyurdu. Bu rakam, sektördeki diğer tüm gıda robotik şirketlerinin toplamından bile kat kat fazla!

Amerika, Kanada ve Avrupa'daki bir düzineden fazla üretim tesisinde görev yapan bu robotlar, Chef Robotics'i dünyanın en büyük gerçek dünya gıda manipülasyon veri setine sahip şirket konumuna getirdi. Üstelik, esnek malzemelerle (deformable material) ilgili üretim verileri konusunda da diğer fiziksel yapay zeka şirketlerini geride bırakmış durumdalar.

Peki bu başarı nasıl geldi? Chef Robotics, modellerini laboratuvar ortamında veya simülasyonlarla değil, doğrudan müşteri üretim tesislerinden elde edilen gerçek dünya verileriyle eğitti. Ticari mutfaklar yerine, porsiyonlama ve montaj gibi daha az karmaşık görevlere odaklanarak, yapay zekalarını kusursuz hale getirdiler. Bu yaklaşım, gıda üretiminde otomasyonun geleceği için önemli bir adım.

Geri