Ahmet Ö.
Kurumsal
- Konu Yazar
## Delta, Avrupa'da Bina Otomasyon Sistemleri Entegrasyonunu Güçlendirmek İçin Delta Controls Germany GmbH'yi Satın Alıyor
Delta Electronics, enerji yönetimi ve akıllı yeşil çözümler alanındaki lider konumunu güçlendirmek için Almanya merkezli Delta Controls Germany GmbH'yi satın aldı. Bu adım, Delta'nın bina otomasyon sistemleri entegrasyon kapasitesini artırarak satış ve servis kanallarında önemli sinerjiler yaratarak müşteri değerini artıracak.
### Delta'dan Stratejik Yaklaşım
Delta'nın Bina Otomasyon İş Birimi Genel Müdürü Hong Wu, akıllı binalar ve şehirlerin sürdürülebilir kalkınmada kritik rol oynadığını vurguladı. İki dekadan fazla deneyime sahip Delta Controls Germany ile birlikte sistem entegrasyon ve hizmet alanında daha yüksek müşteri memnuniyeti hedefleniyor.
Dusko Lukanic-Simpson, Delta Controls Germany GmbH'nin Genel Müdürü, akıllı binaların enerji tasarrufu potansiyelinin günümüzde pazar için giderek önem kazandığını belirtti. Grup içinde güçlü çözüm portföyü ve pazar kaynakları kullanılarak müşterilerin çeşitlenen ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verilecek.
### Delta Controls Germany GmbH Hakkında
2005 yılında kurulan ve Almanya merkezli şirket, Almanya, Avusturya, İsviçre, İspanya ve Portekiz'de 50'den fazla sistem entegratörü ile iş birliği yapmaktadır. HVAC, enerji, güvenlik ve bina yönetim platformlarını kapsayan çoklu üretici alt sistemleri entegre ederek ticari ofisler, kamu kurumları, eğitim, sağlık, sanayi ve perakende sektörlerine hizmet veriyor.
Delta'nın daha fazla bilginin alınabileceği resmi sitesi: www.delta-emea.com
### Delta Controls Germany GmbH Özellikleri
- Kuruluş yılı: 2005
- Merkez: Almanya
- İş alanı: Bina otomasyon sistem entegrasyonu
- İş birliği yapılan sistem entegratör sayısı: 50+
- Hizmet verilen ülkeler: Almanya, Avusturya, İsviçre, İspanya, Portekiz
- Kapsanan sistemler: HVAC, enerji, güvenlik, bina yönetimi
- Sektörler: Ticari ofisler, kamu kurumları, eğitim, sağlık, sanayi, perakende