Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Delta, Hannover Messe 2026'da Yapay Zekâ Destekli Akıllı Üretim ve Endüstriyel Güç Çözümlerini Sergileyecek

Erkan Teskancan

Kurumsal
Endüstri Vadisi
  • OLM MUH
  • 1776274813390-109237-HM26-Key-Visual---Website-Banner-828x500-.jpg

## Delta, Hannover Messe 2026'da Yapay Zekâ Destekli Akıllı Üretim ve İleri Teknoloji Çözümlerini Tanıtacak

Delta Electronics, Hannover Messe 2026 fuarında "Delta Sürdürülebilir Fabrika" temasıyla yapay zekâ destekli üretim, dijital ikiz teknolojisi, endüstriyel güç çözümleri, temiz mobilite ve sürdürülebilir enerji alanlarındaki yeniliklerini sergileyecek.

### Akıllı Otomasyon ve Entegrasyon

Delta’nın akıllı fabrika demonstrasyonu, gelişmiş PCB yerleştirme sistemlerinin siber-fiziksel entegrasyonuyla dikkat çekiyor. Ayrıca, DC16 cobot destekli gelişmiş paletleme sistemi gibi yenilikçi iş birliği robotları, esnek ve verimli üretim süreçlerini ortaya koyuyor. Compact Multi-Drive MX300 Serisi ise modüler çok eksenli yapısıyla modern tesislerde esneklik ve alan tasarrufu sağlıyor.

### Chameleon Serisi Endüstriyel Güç Kaynakları Lansmanı

Delta, toz, nem ve zorlu ortamlar için tasarlanmış 48V çıkış gerilimli, 1000 W gücünde fan gerektirmeyen Chameleon Serisi AC/DC güç kaynaklarını tanıtacak. %95'e varan verimlilik ve -40 °C ila +85 °C çalışma sıcaklığı aralığı ile zorlu koşullarda güvenilir güç sağlıyor. Dijital çıkış ayarı, PMBus haberleşme ve entegre durum bildirimi, ileri sistem entegrasyonu ve tahmine dayalı bakım imkanı sunuyor.

### Ticari ve Endüstriyel Uygulamalar İçin Şarj ve Enerji Altyapısı Çözümleri

Delta, EV şarj, enerji depolama ve yönetim sistemlerini entegre eden temiz mobilite çözümleri ile ölçeklenebilir ve verimli şarj altyapısını tanıtıyor. UFC 500 DC hızlı şarj cihazı ve C-Serisi Hepsi Bir Arada Enerji Depolama Çözümü, yüksek güç taleplerini karşılayarak ticari ve filo uygulamalarında performansı artırıyor.

C-Serisi, batarya paketleri, güç koşullandırma sistemi, sıvı soğutma ve kontrol birimini tek kabinette sunuyor; 125 kW / 261 kWh kapasite ve 1,42 m2 alan gereksinimiyle MW ölçeğinde kurulumları kolaylaştırıyor. Enerji yönetim sistemleri ile pik düşürme, yük dengeleme ve enerji kaydırma gibi işlevlere imkan veriyor.

### Akıllı ve Sürdürülebilir Endüstriler İçin Entegre Çözümler

Delta, yapay zekâ destekli robotik, dijital ikiz tabanlı üretim optimizasyonu, modüler güç sistemleri ve yüksek güçlü EV şarj altyapısı gibi kapsamlı ürün portföyüyle dijitalleşme ve karbon ayak izi azaltımı hedeflerine katkı sağlıyor. Bu entegrasyonlar, dayanıklı ve enerji verimli geleceğe hazır endüstriyel operasyonları destekliyor.

Delta, Hannover Messe 2026'da 20-24 Nisan tarihleri arasında Hol 13, Stand C02'de ziyaretçilere kapılarını açacak.

Geri