Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Emerson'dan Esnek ve Gelişen Üretim İhtiyaçlarına Uyum Sağlayan Kaynak Platformu

Ahmet Ö.

Kurumsal
Endüstri Vadisi
  • EMS Engineer
  • 1776949448926-emerson-prod-april-23-2026-web.png

Emerson, yeni BransonTM Polaris Ultrasonik Kaynak Platformu ile yüksek konfigürasyon esnekliği ve çok amaçlı kullanım sunarak üretimde verimliliği arttırmayı hedefliyor. Bu platform, gelişmiş üretim mühendislere hem yazılım hem donanım desteğiyle etkili kaynak çözümleri tasarlama imkânı sağlıyor.

### BransonTM Polaris Ultrasonik Kaynak Platformu Özellikleri
    • Esnek ve ölçeklenebilir mimari
    • Yüksek üretim kalitesi ve güvenilirliği garanti eden ileri süreç verimliliği
    • Fabrika genelinde güvenli bağlantı ve gerçek zamanlı kontrol yeteneği
    • Otomotiv parçaları, medikal cihazlar, tüketici elektroniği, gıda ambalajları, beyaz eşyalar, biyoplastikler ve tekstiller gibi çeşitli malzeme ve bileşenlerde kaynak yapabilme
    • Güç kaynakları ve kontrol cihazlarıyla uygulama ihtiyaçlarına göre seçilebilir aktüatör seçenekleri
    • Laboratuvar denemeleri ve konsept doğrulaması için masaüstü makinelerden tam otomatik üretim hatlarına ölçeklenebilir yapı
    • Sistem ayak izini küçültme, veri depolama kapasitesini artırma ve kurumsal ağlarda güvenli bağlantı özellikleri
    • PLC gibi üst seviye sistemlerle entegrasyon, operatörlerin gerçek zamanlı parametre ayarı ve proses iyileştirmesine olanak tanır

Üreticiler, değişen müşteri talepleri, yasal düzenlemeler ve artan rekabet gibi zorluklarla karşı karşıya. Emerson'un Polaris platformu, bu zorluklara karşı üretim hatlarının verimliliğini artırırken sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyor.

Emerson Global Ürün Yöneticisi Kerryn Harrington, "Günümüz üreticileri, kolayca uyarlanabilir ve ileri teknoloji kaynak sistemlerine ihtiyaç duyuyor. Polaris platformu, hem basit bileşenler hem de FDA onaylı ürünler için eksiksiz, ölçeklenebilir çözümler sunuyor" dedi.

Üretim mühendisleri, Emerson uzmanlarıyla iş birliği yaparak ihtiyaçlarına en uygun kişiselleştirilmiş kaynak sistemini de oluşturabiliyor. Emerson, kaynak teknolojileri konusunda uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve teknik destekle global üretim ortamlarında lider konumunda yer alıyor.

### Emerson Hakkında
    Emerson, zorlu teknoloji taleplerine yönelik otomasyon çözümleri sunan global bir liderdir. Merkezi St. Louis, Missouri'de bulunan şirket, otonom geleceği şekillendirerek müşterilerinin operasyonlarını optimize etmelerine ve inovasyonu hızlandırmalarına yardımcı olur.

Geri