Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚀 Emerson'dan Kontrol Sistemleri ve Dijital İkizler İçin Yeni Nesil Senkronizasyon Aracı!

Semih Asil

Endüstri Vadisi
Industry Valley
art_256_30842089a9495a6582c31a13ae99a880.jpg

Emerson, enerji ve su kontrol sistemleri için devrim niteliğinde bir senkronizasyon yazılımı olan Ovation Curation Tool'u duyurdu! Bu araç, birden fazla Ovation sistemi ve simülatörü arasında versiyon kontrolünü ve değişiklik geçmişini kusursuz bir şekilde yönetmeyi hedefliyor.

✨ Dijital İkizlerle Kusursuz Uyum​

Ovation Curation Tool, kontrol sistemleri ve dijital ikizler için özel olarak tasarlandı. Enerji santrali üretim sistemleri ile dijital ikizleri arasındaki değişiklik yönetimini otomatikleştirerek test ve eğitim doğruluğunu artırıyor, mühendislik süresinden tasarruf sağlıyor ve sorun gidermeyi hızlandırıyor.

🔍 Değişiklikleri Otomatik Takip ve Hızlı Dağıtım​

Emerson'a göre, yazılım kontrol sistemindeki değişiklikleri zaman içinde otomatik olarak izliyor ve bu değişikliklerin sezgisel bir gösterge paneli aracılığıyla diğer kontrol sistemlerine ve simülasyonlara hızlı bir şekilde dağıtılmasını sağlıyor.

💡 Neden Önemli?​

Emerson'ın enerji ve su iş kolu teknoloji başkan yardımcısı Rick Kephart, "Dijital ikizi canlı sistemlerle sürekli senkronize tutmak her zaman bir zorluk olmuştur ve iş gücü sıkıntısı uzman personel bulmayı ve elde tutmayı zorlaştırdıkça bu zorluk artmaya devam ediyor," diyor. Kephart, Ovation Curation Tool'un, simülasyonların güncel kalmasını sağlayarak eğitim, test, mühendislik ve tahmin yoluyla sürekli fayda sağladığını belirtiyor.

📊 Detaylı Değişiklik Geçmişi ve Denetim​

Yazılım, bir kuruluşun istediği sıklıkta çalışacak şekilde ayarlanabiliyor ve kontrol sisteminde yapılan tüm değişiklikleri otomatik olarak tanımlayıp izliyor. Kullanıcılar, sezgisel gösterge paneli aracılığıyla değişiklik geçmişine ve denetime erişebiliyor; neyin değiştiğini, kimin değiştirdiğini ve ne zaman gerçekleştiğini görebiliyorlar.

🔄 Otomatik Senkronizasyon ve Etki Analizi​

Değişiklikler doğrulandıktan sonra, kullanıcı üretim sistemi ile dijital ikiz arasında veya dijital ikiz ile diğer Ovation kontrol sistemleri arasında otomatik senkronizasyonu başlatabiliyor. Şirkete göre, dağıtımdan önce simülasyon anlık görüntü etki analizi aracı, değişikliklerin hedef sistemde neden olacağı aksaklıkları detaylandırıyor ve çözüm önerileri sunuyor.

🤝 Ortak Çalışma ve Veri Yönetimi​

Curation Tool, bir havuz sistemi kullanarak üretim sistemi ile simülatör arasında veri aktarımı yaparken verilerin senkronizasyonunu koruyor. Emerson, birden fazla kullanıcının aynı varlıkları düzenleyebileceğini ve değişikliklerini birleştirebileceğini belirtiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri