Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Endüstriyel Üretim Hatlarında Kalite ve Akreditasyon: Rezonans Kalibrasyon Çözümleri

• Rezonans Kalibrasyon Elektronik Teknolojileri San. ve Tic. Ltd.Şti.
  • ndüstriyel imalat süreçlerinde, otomotiv yan sanayiinde ve seri üretim hatlarında ürün kalitesinin sürekliliğini sağlamak, ancak hatasız çalışan test ve ölçüm enstrümanları ile mümkündür. Sıcaklık fırınlarından basınç hatlarına, tork sensörlerinden hassas boyutsal kumpaslara kadar kullanılan tüm ekipmanların uluslararası standartlara göre periyodik doğrulanması, fire oranlarını düşürür ve duruş maliyetlerinin önüne geçer. Kocaeli merkezli laboratuvar altyapısıyla Türkiye genelindeki sanayi tesislerine bütüncül metroloji çözümleri sunan Rezonans Kalibrasyon, TS EN ISO/IEC 17025 akreditasyonu ve ILAC MRA onayıyla küresel pazara üretim yapan işletmelerin çözüm ortaklığını yürütmektedir.
    Fabrika yöneticileri, kalite mühendisleri ve üretim sorumluları için laboratuvarın öne çıkan endüstriyel yetkinliklerini şu şekilde derledik:
    Üretimi Aksatmayan Yerinde Mobil Saha Hizmeti
    Endüstriyel tesislerin en büyük çekincelerinden biri, cihazların kalibrasyona gönderildiğinde hatların durması ya da lojistik süreçlerde zaman kaybedilmesidir. Rezonans Kalibrasyon, üretim hatlarındaki operasyonel sürekliliği kesintiye uğratmamak adına tesis bünyesinde yerinde termal doğrulama, basınç ve mekanik sistem kalibrasyon hizmetleri sunmaktadır. Anlaşmalı işletmeler için ekspres süreç yönetimi sağlanarak zaman kayıpları sıfıra indirilmektedir.

Geniş Basınç, Sıcaklık ve Tork Kalibrasyonu Spektrumu
    • Basınç Ölçümleri: Euramet cg-17 rehberine tam uyumlu olarak -1 bar ile 700 bar arasındaki geniş bir aralıkta akredite basınç kalibrasyonu gerçekleştirilmektedir.
    • Sıcaklık Ölçümleri: Endüstriyel fırınlar, termometreler ve sıcaklık kontrol cihazları ISO 17025 standartlarında kalibre edilerek sertifikalandırılmaktadır.
    • Tork ve Boyut Ölçümleri: Kumpas ve mikrometre gibi boyutsal cihazların yanı sıra tork anahtarları, torkmetreler ve tork sensörleri için uluslararası izlenebilir çözümler üretilmektedir.
    Savunma Sanayii ve Otomasyon İçin RF ve Yüksek Gerilim Altyapısı
    Temel mekanik ve elektriksel ölçümlerin yanı sıra ileri teknoloji üreten tesisler için 100 kHz ile 20 GHz arası frekans bandında akredite RF/Mikrodalga kalibrasyonu ve AC 28 kV / DC 40 kV seviyelerine kadar yüksek gerilim elektriksel test cihazı kalibrasyonu desteği de tek çatı altında sunulmaktadır.
    ürecin sonunda hazırlanan, hesaplanan ölçüm belirsizliği değerlerini içeren ILAC MRA onaylı uluslararası geçerli sertifikalar, yerli üreticilerimizin ihracat denetimlerinde ek bir onay sürecine gerek kalmadan doğrudan kabul görmesini sağlamaktadır.
    Sanayi tesislerinin kalite ve Ar-Ge süreçlerine şeffaflık getiren akredite kalibrasyon firmaları, küresel rekabet ortamında imalatçılarımızın elini güçlendirmektedir.
    Tesislerinizdeki tüm test cihazları için izlenebilir metroloji çözümleri ve güncel akreditasyon kapsam listeleri hakkında detaylı teknik bilgiye RF kalibrasyon kurumsal web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Geri