Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Flexxbotics ile SAP Entegrasyonunda Otonom Süreç Kontrolü ile Üretimde Ölçeklenebilirlik

Ahmet Ö.

Kurumsal
  • EMS Engineer
  • 1771268929767_0_g9ipzm74.jpeg

## Flexxbotics ile SAP Entegrasyonunda Otonom Süreç Kontrolü ile Üretimde Ölçeklenebilirlik

Flexxbotics, SAP kullanan şirketlerin üretimde yeni seviyelerde otonomiye ulaşmasını sağlayan Genişletilmiş Otonom Süreç Kontrolü (APC) yeteneklerini duyurdu.

### Flexxbotics'in APC ile Üretimde Dönüşümü

Flexxbotics, SAP ortamlarını standartlaştırılmış otonom üretim yazılımıyla genişleterek, gerçek zamanlı denetim, test ve sensör verilerine dayalı süreç ayarlamaları yapabilen kapalı döngü otomasyonunu mümkün kılıyor. Bu sayede, fabrika varlıkları, otomasyon sistemleri, robotlar ve sensörler SAP destekli üretim iş akışları içinde entegre edilerek, izolasyon halinde çalışan otomasyon hücrelerinin tamamen koordineli, kurumsal bağlantılı sistemlere dönüşümü sağlanıyor.

Sonuç olarak, hassas kalite kontrolü, artan verim, geliştirilmiş uyumluluk ve karmaşık fabrikalarda ölçeklendirilebilen "ışık kapalı" üretim mümkün hale geliyor.

Tyler Bouchard, Flexxbotics CEO'su ve kurucu ortağı, "Üretimde artan otonomi yalnızca geleneksel donanım otomasyonuyla sağlanamaz; bu, SAP'nin makineler, robotlar ve gerçek zamanlı kalite geri bildirimiyle dijital olarak kapalı döngü halinde birleşmesini gerektirir," diyor. "APC ile SAP'nin genişletilmesi, şirketlerin standardize edilmiş ve sürdürülebilir şekilde otomasyonu ölçeklendirmesine, üretim kapasitesi, kalite ve karlılıklarını artırmasına olanak tanıyor."

### SAP ile Kapalı Döngü Otonomi Sağlama

Flexxbotics, SAP S/4HANA, SAP Dijital Üretim ve eski SAP ECC ortamları ile güvenle çalışarak tam otomatik üretimi mümkün kılar:

• Makine, PLC, robot, denetim sistemi, sensör ve diğer fabrika varlıkları arasında çift yönlü kontrolör etkileşimi
    • SAP destekli çoklu makine otomatik üretim hatları ve hücrelerinin orkestrasyonu
    • Denetim ve test geri bildirimlerine dayalı gerçek zamanlı süreç ayarları
    • Uyumluluk, ürün soy ağacı, SPC ve Endüstriyel Yapay Zeka için bağlamsal üretim veri toplama

Bu standart yaklaşım, gelenekselde otomasyon ölçeklenebilirliğini kısıtlayan ve veri adacıkları oluşturan maliyetli özel entegrasyonları ve hücre programlamalarını ortadan kaldırıyor.

### Flexxbotics Autonomous Process Control Kullanıcılarının Raporladığı Kazanımlar

• %30'un üzerinde hata oranı azaltımı
    • %25-45 arasında verim artışı
    • Geliştirilmiş üretim hızı ve daha hızlı döngü süreleri
    • %20 ve üzeri Kalite Maliyeti azalışı
    • Artan FAVÖK (EBITDA) marjları

### Yeni White Paper Yayınlandı

Flexxbotics, SAP kullanan şirketler için Otonom Süreç Kontrolü ile Üretimde Yeni Otonomi Seviyelerine Ulaşma başlıklı yeni bir white paper yayımladı. Bu döküman APC çerçevesini, SAP üretim veri akış mimarisini, uygulama yöntemlerini ve havacılık, savunma, yarı iletken, otomotiv ve yaşam bilimleri gibi yüksek hassasiyet gerektiren sektörlerdeki iş sonuçlarını ayrıntılı şekilde ele alıyor.

Standardize edilmiş otonom üretim platformlarının üretimde kapalı döngü kontrolü nasıl sağladığını ve fabrika yapay zekası inisiyatifleri için temel oluşturduğunu açıklayan belge, sektörel gelişmeler için önemli bir kaynak sunuyor.

### Flexxbotics Hakkında

Flexxbotics otonom üretim platformu, ölçeklenebilir akıllı fabrika otonomisi sağlar. Yazılım tabanlı otomasyon, fabrika ekipmanları, robotlar ve kurumsal IT sistemleri arasında birlikte çalışabilir iletişim ve koordinasyonu mümkün kılar. Daha güçlü, esnek ve açık olan Flexxbotics, kesintisiz üretim için yeni nesil dijital üretim ortamlarını dönüştürür.

Detaylı bilgi için www.flexxbotics.com adresini ziyaret edebilir ve LinkedIn üzerinden takip edebilirsiniz.

Geri