Cengiz Özemli
Akademisyen
- Konu Yazar
## HARTING Teknoloji Grubu'na Yeni CTO: Christian Gysin
Christian Gysin, 1 Mart 2026 itibarıyla HARTING Teknoloji Grubu'nun yeni Chief Technology Officer (CTO) görevine başladı.
1980'lerin sonunda başlayan kariyerinde Christian Gysin, Endress + Hauser Flowtec AG'de profesyonel hayatına adım attı ve ardından İsviçre'deki ABB Dättwyl ve Basler Zeitung Medien AG gibi önemli firmalarda çeşitli yönetim pozisyonlarında bulundu. 2010 yılında Multi-Contact AG'de (şimdiki Stäubli International AG) teknik departmanın sorumluluğunu üstlendi; 2016'dan itibaren şirketin küresel mühendislik faaliyetlerini yönetti. 2021 yılında Stäubli International AG Elektrik Bağlayıcılar Bölümü'nün CTO'su oldu ve bu görevden HARTING'e katılana kadar sorumluluğunu sürdürdü.
### HARTING Hakkında
HARTING, endüstriyel ortamlarda ve kritik uygulamalarda bağlantı çözümlerinde altın standart olarak kabul edilmektedir. Bağlantı teknolojileri alanında öncü olan HARTING, aileye ait işletmelerin kalitesini ve müşteri hizmetini, bölgesel üretim tesisleri ve mühendislik uzmanlığına sahip yerel ekiplerle küresel bir yapıyla birleştiriyor. Her türlü ortam için güvenilir ve sağlam bağlantı çözümleri sunan HARTING, verimlilik ve sürdürülebilirliği artırırken bugünün işletmelerini geleceğin yeniliklerine hazır hale getiriyor.