Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚀 Integrion ve Wauseon'dan Ulaşım Otomasyonuna Yenilikçi Yaklaşım!

art_448_1b3d1d80cf4ac1a9e4764c72845c1d83.jpg

🚗 Ulaşım Sektörüne Özel Otomasyon Çözümleri​

Integrion Automation ve ana şirketi Wauseon, otomotiv, e-mobilite ve arazi araçları üretimi için özel otomasyon sistemleri geliştiriyor. Bu iş birliği, Integrion'ın mühendislik yetenekleri ile Wauseon'ın geniş üretim uzmanlığını birleştirerek, sektörün spesifik ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.

⚡ Geniş Uygulama Alanları​

Geliştirilen sistemler, binek araçlardan elektrikli filolara, hidrolik sistemlerden şasi ve ilgili ulaşım bileşenlerine kadar birçok alanda kullanılıyor.

• Otomotiv: Motor ve aktarma organları montajı, otomotiv elektroniği, HVAC, yakıt dağıtımı, araç yapıları, iç mekanlar, koltuklar ve cam montajı.
  • E-mobilite: Batarya modülleri ve paketleri, paket yapıları ve muhafazaları, invertörler, DC/DC dönüştürücüler, şarj cihazları, sensörler, bara sistemleri ve e-sürüş sistemleri.

⚙️ Uygulamaya Özel Otomasyonun Gücü​

Ortakların yaklaşımı, farklı üretim ortamlarına standart bir sistem uygulamak yerine, otomasyonu üretim sürecine göre tasarlamaya dayanıyor. Bu sayede, işlenen bileşen, gerekli üretim sırası, kalite kontrolleri, taşıma gereksinimleri ve mevcut üretim altyapısıyla entegrasyon gibi faktörler dikkate alınabiliyor.

Otomasyon, tekrarlanabilir süreç yürütme, denetim, malzeme taşıma, montaj ve diğer üretim operasyonlarını destekleyerek, üreticilerin süreç varyasyonunu ve yeniden işleme oranını azaltmalarına yardımcı olurken, daha tutarlı üretim çıktısı sağlıyor.

📈 Proje Yönetimi ve Entegrasyon​

Integrion, konsept geliştirmeden devreye almaya kadar uzanan aşamalı bir proje yönetim süreci uyguluyor. Tanımlanmış teslimatlar, risk değerlendirmeleri ve karar noktaları, mühendislik değişikliklerini yönetmek ve sistem geliştirme ile kurulumunu koordine etmek için kullanılıyor.

İş birliği, devreye alma sonrası yaşam döngüsü desteğini de kapsıyor. Saha servis yetenekleri, ekipmanın tüm yaşam döngüsü boyunca sistemin çalışmasını sürdürmeyi ve servis gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor.

🏭 Üretim Uygulamaları​

Birleşik yetenekler, geleneksel otomotiv üretiminden elektrikli ulaşıma kadar geniş bir üretim ortamı yelpazesini kapsıyor. Uygulamalar arasında batarya ve e-sürüş üretimi, aktarma organları ve elektronik montajı, şasi ve yapısal süreçler ile arazi ekipmanları için üretim sistemleri bulunuyor.

Integrion, 40 yılı aşkın otomasyon deneyimi ve 1.000'den fazla kurulu sistemle bu uygulamalara katkıda bulunuyor. Teknik odak noktası, süreç istikrarını, sürdürülebilirliği ve üretim artışını desteklemek için otomasyonu spesifik üretim gereksinimleriyle entegre etmektir.

Geri