Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Mario Poltronieri Almanya Mitsubishi Elektrik Şubesinin Yeni Başkanı Olarak Atandı

Ahmet Ö.

Kurumsal
Endüstri Vadisi
  • EMS Engineer
  • 1776881157049-109586-Mario-Poltronieri-01.jpg

## Mario Poltronieri, Mitsubishi Electric Almanya Şubesinin Yeni Başkanı

Mitsubishi Electric Avrupa - EMEA, Almanya şubesinde üst yönetim değişikliği olduğunu duyurdu. Mario Poltronieri, 1 Nisan 2026 itibarıyla Almanya şubesinin başkanlığı görevini devraldı. Poltronieri, bu görevde Andreas Wagner'in yerini aldı. Wagner ise aynı zamanda Mitsubishi Electric'in İtalya şubesinin başkanlığını üstlendi.

### Yönetim Geçişi ve Kariyer

Mario Poltronieri, daha önce Mitsubishi Electric İtalya şubesinin başkanlığını yürütüyordu. Grup içinde geniş uluslararası yönetim tecrübesine sahip olan Poltronieri, İtalya'da şubenin stratejik gelişimini başarıyla yönetti ve kilit gelecek odaklı pazarlarda güçlü bir konum sağladı. Almanya'ya geçişiyle, şirket Avrupa organizasyonu içinde süreklilik ve uluslararası entegrasyona odaklanmaya devam ediyor.

Poltronieri, Almanya pazarının Mitsubishi Electric için Avrupa’nın en önemli pazarlarından biri olduğunu vurguladı: "Yeni görevim için çok heyecanlıyım. Takımımızla birlikte büyüme ivmemizi sürdürecek, teknolojide öncülüğümüzü genişletecek ve müşterilerimize yarının zorluklarına yönelik yenilikçi çözümler sunacağız."

### Mitsubishi Electric Almanya'nın Odak Alanları

• Isıtma, soğutma ve iklimlendirme teknolojileri
    • Otomasyon sistemleri
    • Enerji çözümleri
    • Yarı iletken, mobilite ve bina teknolojileri

Mitsubishi Electric Almanya, Avrupa organizasyonunun önemli yapıtaşlarından biri olmayı sürdürüyor.

Geri