Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚀 MISUMI, Amerika Kıtası'na Açılıyor: Üretim ve Tedarik Zincirinde Yeni Bir Dönem! 💡

Mucitler Elektrik

Kurumsal
Industry Valley
  • Mucitler
  • art_107_d2f312047681ddb3567708f79b462697.jpg

Endüstriyel otomasyon parçaları tedarikçisi MISUMI Group, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki mühendisler ve üreticiler için standart, yapılandırılabilir ve özel üretim parçaları tek bir platformda birleştirmek amacıyla yeni bir yapılanma olan MISUMI Americas'ı hayata geçiriyor.

─────────────────────────

⚙️ MISUMI Americas: Japon Hassasiyeti, Amerikan İnovasyonu​

MISUMI Americas, Fictiv'in üretim platformunu MISUMI'nin endüstriyel tecrübesiyle entegre eden, spesifikasyon odaklı küresel bir üretim ve tedarik zinciri şirketi olarak öne çıkıyor. Bu birleşme, Japon operasyonel hassasiyetini Amerikan dijital inovasyonuyla harmanlamayı hedefliyor.

📈 Hızlı Pazara Giriş ve Ölçeklenebilirlik​

Sürdürülebilir enerji şirketi EnergyX'in Membran Ticari Geliştirme Başkan Yardımcısı Jamie Vinsant, MISUMI Americas'ın, tasarım iterasyonları ve ilk müşterilere ekipman satışı süreçlerinde kendileriyle birlikte ölçeklenebilecek bir ortak bulmanın kritik olduğunu belirtiyor. Vinsant, "MISUMI'nin güvenilir kalite ve hassasiyet mirasını Fictiv'in dijital üretim ekosistemiyle birleştirmek, tüm standart, yapılandırılabilir ve özel bileşenler için tek bir kaynak oluşturarak pazara giriş süremizi kısaltıyor," diye ekliyor.

💰 Küresel Yatırım ve ABD Odaklı Büyüme​

MISUMI Group, kısa süre önce 1 milyar dolarlık bir Küresel Yatırım Vizyonu açıkladı. Bu vizyon, ABD'deki önemli yatırımlar da dahil olmak üzere organik ve inorganik büyüme girişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Japon endüstri lideri, MISUMI Americas aracılığıyla ABD genişlemesine öncülük etmek üzere ilk Amerikalı CEO'sunu atadı.

🛠️ Mühendisler İçin Tek Durak Çözüm​

Şirket, ilk kez mühendislik, tedarik ve tedarik zinciri liderlerine, mekanik parçalar da dahil olmak üzere tüm mekanik malzeme listelerini (bill of materials - BOM) başlatmak için Fortune 500 kalibresinde bir tedarik zinciri uzman ekibine erişim sağlayacak. Bu sayede mühendisler ve tedarik zinciri ekipleri, fabrika otomasyonu, robotik, havacılık, eVTOL, uydular, tıbbi cihazlar ve daha fazlasını içeren endüstri lideri teknolojileri inşa edip ölçeklendirebilecekler.

⚡ Prototiplemeden Üretime Hız Kesmeden​

Fictiv'in yapay zeka destekli fiyatlandırma ve MISUMI'nin küresel lojistik ağından yararlanan MISUMI Americas, mühendislerin prototipten tam ölçekli üretime daha hızlı geçmelerini hedefliyor. Bu, günler/haftalar yerine dakikalar içinde teklifler, bir gün gibi kısa sürede teslim edilen yüksek kaliteli parçalar ve tedarikçi değiştirmeden 24 saatlik prototipten tam ölçekli üretime geçiş imkanı sunuyor.

🌍 Entegre Dijital İş Akışı ve Küresel Ağ​

Müşteriler, hem "yap" hem de "satın al" bileşenlerini ve özel mekanik parçaları tek, entegre bir dijital iş akışı aracılığıyla tedarik edebilecekler. Bu, birden fazla tedarikçiyi yönetmenin karmaşıklığını ortadan kaldıracak. Ayrıca, ABD, Meksika, Çin, Japonya ve Hindistan'daki merkezlerle, aynı Fortune 500 kalibresindeki kalite yönetim sistemi altında yönetilen son derece esnek bir küresel üretim ağına erişim sağlayacaklar.

🌟 MISUMI Americas'ın Sunduğu Avantajlar​

• []Otomatik Üretim İçin Tasarım Geri Bildirimi: Mühendislerin tasarım aşamasında üretim sorunlarını tespit etmelerini ve düzeltmelerini sağlar.

[
      ]Sertifikalı Üretim: ISO 9001:2015, AS9100 ve ISO 13485 sertifikalı üretim, CNC işleme için 0.0001 inç'e kadar sıkı endüstriyel toleransları karşılayan parçalar sağlar.

[]Ölçeklenebilirlik: Geleneksel üretim için gereken sermaye yatırımı olmaksızın tek bir prototipten binlerce üretim birimine kadar ölçeklenebilirlik sunar.

MISUMI Americas CEO'su Dave Evans, "MISUMI'nin onlarca yıllık hassasiyet ve güvenilirliğini Fictiv'in yapay zeka destekli dijital üretim platformuyla birleştirerek, statik tedarik zincirlerini yaşayan, kendi kendini optimize eden üretim sistemlerine dönüştürüyoruz. Bu, yenilikçilerin tasarımdan üretime daha hızlı ve daha fazla güvenle geçmelerini sağlıyor," diyor.

🇺🇸 ABD Üretimine Katkılar​

Bu genişleme, ABD üretiminde önemli faydalar yaratmayı hedefliyor:

• [
    • ]Hızlı Özel Prototip Üretimi: Eklemeli İmalat (Additive Manufacturing), Üretan Döküm (Urethane Casting), CNC İşleme ve Sac Metal İmalat (Sheet Metal Fabrication) hizmetleri dahil olmak üzere geniş bir prototip üretim yöntemleri yelpazesini destekler. Teslim süreleri bir gün kadar kısa olabilir.

[]Düşük Hacimli Üretim ve Köprü Üretim Hizmetleri: ISO 9001, AS9100D ve ISO13485 sertifikalı üretim hizmetleri, CNC İşleme, Eklemeli İmalat, Sac Metal İmalat, Enjeksiyon Kalıplama ve mekanik montaj yeteneklerini kapsayan özel üretim gereksinimlerini karşılayabilir.

[
      ]Düzenlenmiş Endüstri Desteği: Tamamen entegre ABD tedarik zinciri ve üretim hizmetleri. EAR sınıflandırmaları kapsamında kontrol edilen ihracat uygulamalarını destekleme yeteneği. CMMC seviye 2 sertifikasyonu için yatırım devam ediyor ve 2027 başlarında tamamlanması bekleniyor.
    • Tesisler: Kaliforniya, Illinois ve Ohio'da bulunan üç hafif üretim ve depolama merkezi, aynı gün teslimat hizmetlerini destekleyen sağlam bir lojistik ağı sağlıyor.
    MISUMI Americas, dijitalleşme ve küresel entegrasyonu bir araya getirerek, mühendislik ve üretim dünyasında yeni bir çağın kapılarını aralıyor. Bu hamle, tedarik zincirlerini daha esnek, hızlı ve verimli hale getirerek endüstriyel inovasyonu hızlandırma potansiyeli taşıyor.

Geri