Süeda Asil
Kurumsal
- Konu Yazar
PcVue 17 Tanıtıldı!
ARC Informatique, SCADA/BMS platformu PcVue'nun yeni sürümü PcVue 17'yi duyurdu. Bu büyük güncelleme, günümüzün en kritik sistem sorunlarına odaklanıyor: enerji verimliliği, operasyonel performans ve siber güvenlik.
⚡️ Enerji Esnekliğini Artırma
PcVue 17, binaların ve endüstriyel süreçlerin enerji verimliliğini önemli ölçüde artırıyor. Birden fazla kaynaktan gelen verileri tek bir ekosistemde birleştirerek, yapay zeka tabanlı tahminleri de içeren optimize edilmiş kontrol senaryoları aracılığıyla enerji talebini aktif olarak optimize ediyor. Bu sayede tüketim zirveleri önleniyor ve enerji maliyetleri düşürülüyor.
🧠 Performans İçin Akıllı Yardım
PcVue 17, kullanıcılara iş akışlarını yapılandırma ve karmaşık süreçleri düşük kodlu arayüzler aracılığıyla düzenleme imkanı sunan akıllı bir yardım özelliği getiriyor. Yapay zeka işleme ve gerçek zamanlı veri analizini birleştirerek, rutin görevleri otomatikleştirmeyi ve hem sistemler hem de ekipler arasında karar alma süreçlerini hızlandırmayı sağlıyor.
Mühendislik tarafında ise PcVue 17, zenginleştirilmiş nesne kütüphaneleri ve esnek modelleme yetenekleri sayesinde daha hızlı ve verimli tasarım yapmanıza yardımcı oluyor.
🔒 Kritik Altyapılar İçin Siber Güvenlik Sertifikaları
IEC 62443-4-1 ve IEC 62443-4-2 sertifikalarıyla desteklenen PcVue 17, endüstriyel otomasyon sistemleri için güvenli geliştirme süreçleri ve sağlam ürün güvenliği sağlıyor. Platform, yüksek performans sunmanın yanı sıra siber tehditlere karşı güvenli ve dirençli kalarak kritik altyapılar için operasyonel güven sağlıyor.