Ahmet Ö.
Kurumsal
- Konu Yazar
## Pfannenberg'den One Pfannenberg: Küresel Stratejik Girişim
Pfannenberg, müşteri odaklılığı artıran, bölgeler arası iş birliğini derinleştiren ve yenilikçi çözümler sunma kapasitesini güçlendiren "One Pfannenberg" adlı küresel stratejik girişimini duyurdu.
One Pfannenberg, küresel ekipleri, mühendislik uzmanlığını, üretim süreçlerini ve dijital yetenekleri tek bir işletim çerçevesinde bir araya getirerek karar alma süreçlerini hızlandırıyor ve dünya genelinde tutarlı standartlar sağlıyor. Bu yapı, müşterilere daha hızlı, uyumlu ve değer odaklı hizmet deneyimi sunuyor.
### One Pfannenberg ile Güçlenen Müşteri Avantajları
Endüstriyel pazarlar giderek daha bağlantılı, düzenlemelere tabi ve performans odaklı hale geliyor. Müşteriler, sektörlerini iyi anlayan, zorlukları öngörebilen ve gerçek dünya koşullarında güvenilir çözümler sunan iş ortaklarına ihtiyaç duyuyor.
One Pfannenberg, global ölçek ve derin uygulama bilgisi ile şu değerleri sağlıyor:
- Derin sektör bilgisine sahip güvenilir danışmanlar
- Operasyonel zorluklara çözüm getiren termal yönetim ve sinyalizasyon teknolojileri
- Küresel üretim ve hizmet yetenekleri ile yüksek operasyonel güvenilirlik
- Entegre ekiplerle hızlı yanıt ve küresel tutarlılık
- İş süreçlerini kolaylaştıran dijital sistemler
### Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu ve Küresel Liderlik
Pfannenberg, disiplinli büyüme stratejisini desteklemek için yönetim kurulunu finans, iş ve ticari alanlarda deneyimli liderlerle genişletti.
- Dr. Maximilian Müller, CFO: Kurumsal finans, dijital dönüşüm ve performans yönetimi konularında uzmanlık getiriyor.
- Earl Rogalski, CCO: Çok bölgeli endüstriyel pazarlarda kârlı büyüme ve pazar konumlandırma deneyimi ile şirketin marka gücünü artırıyor.
### Yönetim ve Operasyonel Mükemmeliyet
CEO Dr. Tobias Merl, müşteri odaklılık, inovasyon ve sürdürülebilir değer yaratımı üzerine stratejik vizyon sağlarken, COO Jan Möbius ise küresel üretim, tedarik zinciri ve kalite standartlarının uygulanmasını sağlıyor. Bu liderlik takımı, hızlı uygulama, dayanıklı tedarik zincirleri ve inovasyona sürekli yatırım yapmayı mümkün kılıyor.
### Pfannenberg Hakkında
1954 yılında Almanya'da kurulan Pfannenberg, termal yönetim ve sinyalizasyon teknolojilerinde küresel bir üretici olarak öne çıkıyor. Filterfan, soğutma üniteleri ve chiller gibi çözümleri ile elektronik sıcaklık kontrolü sağlarken, görsel ve akustik sinyal cihazları personel ve ekipman güvenliğini destekliyor. Pfannenberg, müşteri operasyonlarını güvence altına alacak yenilikçi ve güvenilir çözümler sunmaya devam ediyor.
Pfannenberg’in misyonu, insanları, makineleri ve çevreyi korumaktır.