Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚀 Siemens'ten Yeni Hamle: "Makinede Buluşma" İle Üretkenliği Zirveye Taşıyın! 🚀

art_565_ca4ed2dbde4d449320d0a4e6a236cf6b.jpg

Siemens'ten Üretim Dünyasına Yenilikçi Bir Bakış Açısı​

Siemens, makine üreticilerini, yazılım ve otomasyon teknolojilerini bir araya getirerek makine takım endüstrisinde inovasyonu hızlandırmak ve üreticilerin daha hızlı verimlilik elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla "Makinede Buluşma" (Meet at the Machine) adlı yeni bir girişim başlattı.

Dijital Dönüşümle Üretimde Yeni Bir Çağ​

"Makinede Buluşma", Siemens ve makine üreticilerinin gerçek üretim zorluklarını ele alan entegre işleme çözümleri sunması için bir çerçeve sağlıyor. Bu girişim, üretim müşterilerini daha verimli hale getirmeyi, kaliteyi ve performansı artırmayı hedefliyor. Mühendislik yazılımı, otomasyon donanımı ve makine uzmanlığını tek bir çözümde birleştirerek makine üreticilerinin farklılaştırılmış değer sunmasına yardımcı oluyor.

Üreticilerin Zorluklarına Akıllı Çözümler​

Günümüz üreticileri artan karmaşıklık, işgücü sıkıntısı ve daha hızlı verimli olma baskısıyla karşı karşıya. Yazılım, otomasyon ve dijitalleşmedeki ilerlemeler yeni fırsatlar yaratmaya devam ederken, birçok üretici bu teknolojileri verimli üretim iş akışlarına bağlama konusunda hala zorluklar yaşıyor.

Kesintisiz Dijital Akışla Üretkenlikte Sıçrama​

Siemens yetkilileri, işleme inovasyonunda bir sonraki adımın, mühendislik, programlama, sanal doğrulama ve yürütmeyi birbirine bağlayan kesintisiz bir dijital iş akışı oluşturarak, makinenin ilk çalıştırılmasından itibaren üst düzey üretkenlik sağlamak olduğunu belirtiyor. Parça üretim yaşam döngüsü boyunca veri akışını iyileştirerek, kuruluşlar karmaşıklığı azaltabilir, devreye alma süresini hızlandırabilir ve sürekli iyileştirme için bir temel oluşturabilir.

"Makinede Buluşma" ile %50'ye Varan Hızlanma​

Siemens Operasyon Yazılımı Başkanı Mark Hindsbo, "Üretim gerçeği her zaman makinede olmuştur. Mühendislik yazılımını, otomasyon donanımını ve makine uzmanlığını bir araya getirerek, müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın daha hızlı üretken olmalarını, yatırım getirisini hızlandırmalarını ve devreye alma süresini %50'ye kadar azaltmalarını sağlıyoruz" dedi.

TRAK Machine Tools ile İş Birliği: İlk Günden Üretkenlik​

TRAK Machine Tools ile işbirliği içinde geliştirilen bu girişimin ilk aşaması, parça üreticilerinin ilk günden itibaren üretken olmalarını sağlamaya odaklanıyor. Bu çözüm, yazılım, otomasyon ve makine uzmanlığını bağlı bir iş akışında birleştirerek, üreticilerin makine henüz üretilirken üretimi programlamasına, simüle etmesine ve doğrulamasına olanak tanıyor.

Geleneksel Yaklaşımlara Meydan Okuma​

Geleneksel olarak, birçok programlama, doğrulama ve eğitim faaliyeti ancak bir makine kurulduktan sonra başlar. Yeni girişim, bu faaliyetleri sürecin daha erken bir aşamasına taşıyarak, üreticilerin fiziksel makine teslimatından önce üretime hazırlanmalarına ve devreye alma süresini azaltmalarına yardımcı oluyor.

Geri