Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚀 SINTRONES, Otomasyon Fuarı'nda Akıllı Üretimi Güçlendiriyor!

art_314_1fe7f1dfb7f26e2884cb32f1195a87b0.jpg

SINTRONES, Endüstriyel Yapay Zeka ile Üretimi Dönüştürüyor​

SINTRONES Technology, Bombay Sergi Merkezi'nde düzenlenen Otomasyon Fuarı 2026'da endüstriyel Edge AI bilgi işlem platformlarını sergiliyor. Şirket, üretim hatları, endüstriyel robotik, makine görüşü ağları ve mobil endüstriyel araçlarda yapay zeka destekli otomasyonu dağıtmak için tasarlanmış özel donanım sistemlerini tanıtıyor.

Endüstriyel Üretimde Edge AI Entegrasyonu​

Modern üretim tesisleri, yapay zeka çıkarım motorlarını doğrudan üretim sahasındaki ekipmanlara entegre ederek merkezi bulut sunucularından uzaklaşıyor. Yapay zeka iş yüklerini Edge'e taşımak, iş gücü sıkıntısı, ürün montaj karmaşıklığı ve kalite kontrol gereksinimleri gibi operasyonel kısıtlamaları ele alıyor. Edge zekası, sistem çalışma süresinden ödün vermeden gerçek zamanlı yanıt süreleri, senkronize makine kontrolü ve üretim esnekliği sağlıyor.

Amaca Yönelik Donanım Platformu Konfigürasyonları​

SINTRONES, belirli fabrika otomasyonu ve mobilite iş yükleri için tasarlanmış üç Edge bilgi işlem platformunu öne çıkarıyor:

• ABOX-5221 Platformu: Yüksek verimli, yoğun bilgi işlem gerektiren endüstriyel uygulamalar için tasarlanmıştır. Robotik rehberlik, yarı iletken gofret işleme, hat içi optik kalite denetimi ve süreç optimizasyonu gibi görevler için eşzamanlı yapay zeka işlemeyi destekler.
  • IBOX-604-G2 Ünitesi: Alan kısıtlı makine muhafazaları, işbirlikçi robotlar (cobot'lar) ve gömülü görüş sistemleri için tasarlanmıştır. Kompakt yapısı, mevcut fabrika ekipmanlarına doğrudan entegrasyon sağlayarak gerçek zamanlı yapay zeka çıkarımı yapılmasına olanak tanır.
  • VBOX-3631-(M12X) Mobil Platform: Endüstriyel taşıma ve lojistik makinelerine Edge AI yeteneğini genişletir. Otonom Mobil Robotlar (AMR'ler), Otomatik Güdümlü Araçlar (AGV'ler), malzeme taşıma sistemleri ve dış mekan lojistik filoları için tasarlanan bu sağlam ünite, sürekli bilgi işlem, filo koordinasyonu ve varlık izlenebilirliğini sürdürmek için kilitli endüstriyel arayüzlere sahiptir.

Siber Güvenlik ve Güvenli Geliştirme Standartları​

Bu bilgi işlem platformları, işleme performansının ötesinde, bağlı endüstriyel ağları korumak için donanım ve yazılım güvenlik kontrollerini entegre eder. IEC 62443-4-1 Güvenli Geliştirme Yaşam Döngüsü standardına uygun olarak geliştirilen sistem tasarımı, ürün mühendisliği aşaması boyunca siber güvenlik korumasını içerir. Bu, üreticilerin ağ bağlantılı otomasyon sistemlerini siber güvenlik açıklarına karşı korumalarına ve endüstriyel güvenlik standartlarına uymalarına yardımcı olur.

Geri