Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚀 E Tech Group'a Yapay Zeka Lideri: Akshatha Shetty Görevde!

art_432_13ece29112f41bd7fc653b26213cff57.jpg

🌟 E Tech Group, Endüstriyel Yapay Zeka Hamlesiyle Geleceğe Yön Veriyor​

E Tech Group, otomasyon, üretim zekası ve dijital dönüşüm hizmetleri alanındaki endüstriyel yapay zeka çözümlerini geliştirmek üzere önemli bir atama gerçekleştirdi. Şirket, yapay zeka stratejisi ve müşteri odaklı portföyünü yönetecek yeni Yapay Zeka Çözümleri Direktörü olarak Akshatha Shetty'yi göreve getirdi.

🎯 Akshatha Shetty'nin Misyonu: Endüstriyel Yapay Zekada Çığır Açmak​

Sistem entegrasyon firması E Tech Group'un yeni direktörü Akshatha Shetty, karmaşık endüstriyel operasyonel ortamlarda yapay zekanın uygulanmasına odaklanacak. Shetty'nin çalışmaları, üreticilerin ve diğer endüstriyel kuruluşların üretim verilerini, otomasyon sistemlerini ve dijital altyapıyı daha etkin kullanmalarına destek olmayı hedefliyor.

📈 Öncelikler ve Hedefler​

Shetty'nin ilk öncelikleri arasında şunlar yer alıyor:

• Ölçeklenebilir endüstriyel yapay zeka hizmetleri portföyü oluşturmak.
  • Tekrarlanabilir teslimat modelleri geliştirmek.
  • Teknoloji ortaklıklarını güçlendirmek.
  • Yönetişim uygulamalarını tesis etmek.

art_432_313f38ca1ec7ec91229dbba3cb731f35.jpg

🗣️ CEO Matt Wise'dan Açıklama​

E Tech Group CEO'su Matt Wise, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Endüstriyel şirketler, bir girişimin başarılı olup olmayacağını belirleyen sistemleri, verileri ve işletim koşullarını gözden kaçırmadan yapay zekayı pratik yollarla uygulamak istiyorlar. Akshatha, bu gerçekler etrafında disiplinli bir yaklaşım oluşturmak için teknik derinliğe ve yönetici deneyimine sahip. Liderliği, üretim zekası, BT/OT ortamları, otomasyon ve daha geniş dijital dönüşüm programları genelinde müşterilerimize verdiğimiz desteği güçlendirecek." dedi.

💡 Akshatha Shetty'nin Deneyimi​

Akshatha Shetty, kurumsal teknoloji, yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerinde 18 yılı aşkın deneyime sahip. Şirketin belirttiğine göre, Shetty'nin çalışmaları E Tech Group'un yapay zeka ve makine öğrenimi, üretim zekası, BT/OT değerlendirmeleri ve iyileştirmeleri ile endüstriyel operasyonlar için dijital dönüşüm alanlarındaki mevcut yeteneklerini daha da ileriye taşıyacak.

Geri