Ahmet Ö.
Kurumsal
- Konu Yazar
## Emerson'dan Yeni, Kolay Yapılandırılabilir Kaynak Platformu
Emerson, gelişen üretim ihtiyaçlarına tam uyum sağlayabilen BransonTM Polaris Ultrasonik Kaynak Platformunu tanıttı. Bu yeni platform, gelişmiş üretim mühendislerinin yazılım ve donanımla verimli kaynak çözümleri tasarlamalarına olanak veren yüksek konfigürasyon esnekliğine sahip çok amaçlı bir sistemdir.
Polaris platformu, süreç verimliliğini artırırken en üst düzeyde üretim kalitesi ve güvenilirlik sağlar. Fabrika genelinde güvenli bağlantı ve gerçek zamanlı kontrol imkanı sunan akıllı ve uyarlanabilir bir çözüm olarak otomotiv parçaları, medikal cihazlar, gıda paketleri, tüketici elektroniği, biyoplastikler ve tekstil gibi birçok malzeme ve bileşeni birleştirebilir.
### Üretim Süreçlerine Modern Çözümler
Günümüz üreticileri, müşteri tercihleri, regülasyonlar ve sektör rekabeti gibi zorluklarla karşı karşıya. Bu durum, yüksek verimli üretim hatları ve sürdürülebilirlik hedeflerinin paralel olarak sağlanmasını zorunlu kılıyor.
Kerryn Harrington (Emerson Branson Ultrasonics küresel ürün yöneticisi), "Üreticiler, değişen taleplere sorunsuz uyum sağlayan, güncellenebilir ve otomatikleşmiş ultrasonik kaynak sistemlerine ihtiyaç duyuyor." diyor. Harrington, Polaris'in çok çeşitli uygulamalar için ölçeklenebilir, yapılandırılabilir bir çözüm olduğunu vurguluyor.
### Branson Polaris Ultrasonik Kaynak Platformu Özellikleri
- Güç kaynakları ve kontrolörleri, farklı işlevsellik ve yazılım kapasiteleri ile sunuluyor
- Uzunluk, karmaşıklık fark etmeksizin her uygulama için seçilebilir aktüatör seçenekleri
- Geliştirme, laboratuvar testleri ve konsept doğrulama için tezgah üstü makineler
- Tam otomatik üretim hatlarına geçiş ve ölçeklendirilebilir yapı
- Sistem alanını küçültme, veri depolama ve güvenli bağlantıyı artıran opsiyonel özellikler
- Üretim hattı PLC'leri ile entegrasyon ve gelişmiş kontrol imkanı
- Gerçek zamanlı veri erişimi ile kontrol parametreleri ve proses iyileştirme
- Regülasyonlu ortamlarda kolay performans doğrulama
- Emerson uzmanlarıyla özel sistem tasarımı ve tam teknik destek
Polaris platformu, üretim mühendislerine geniş bir esneklik sunar; istenen özelliklerde kişiselleştirilmiş sistemler oluşturulabilir ya da mevcut modüller istenilen uygulamalara uyarlanabilir.
Daha fazla bilgi için Emerson’un katalog sayfalarına ve teknik destek kaynaklarına başvurulabilir.