Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Hettich Hindistan, Indore'da Yeni Üretim Tesisi Açtı

Ahmet Ö.

Kurumsal
  • EMS Engineer
  • 1773491895794-Hettich-img.jpg

## Hettich Hindistan, Indore'da Yeni Üretim Tesisi Açtı

Hettich, Hindistan'daki 25 yıllık serüveninde önemli bir kilometre taşını daha geride bırakarak, ülkeyi küresel üretim merkezlerinden biri haline getirme hedefini güçlendirdi.

Hettich India, Madhya Pradesh eyaletindeki Indore şehrinde yeni ve modern üretim tesisini açtı. Bu yatırım, Almanya’nın hassas mühendisliğini Hindistan’da daha geniş bir üretim ölçeğine taşırken, şirketin ülkeye olan bağlılığını da pekiştiriyor. Tesis, ülkenin yanı sıra önemli küresel pazarlara da hizmet verecek.

Yeni tesis, Hettich'in Indore'deki 103,039 metrekarelik alanı içinde 25,700 metrekarelik kapalı alana sahip. Burada, çekmecelerin altına gizlenen, pürüzsüz ve sessiz hareket sağlayan, tutmaçsız ve estetik bir görünüm sunan teknoloji açısından gelişmiş undermount çekmece rayları üretilecek. Bu raylar, dayanıklılıkları, taşıma kapasiteleri ve yumuşak kapanma performansları nedeniyle tercih ediliyor.

Bu tesis, Hettich’in Hindistan’daki ilk özel undermount çekmece rayı üretim tesisi olma özelliğini taşıyor ve şirkete ülkede yaklaşık 2,000 crore hint rupisi yatırım yapma imkanı sağlıyor.

### Teknik Özellikler
    • Üretim alanı: 25,700 metrekare
    • Tesis alanı: 103,039 metrekare
    • Ray üretim kapasitesi: Yıllık yaklaşık 5 milyon adet undermount çekmece rayı
    • Menteşe üretim kapasitesi: Yıllık yaklaşık 60 milyon menteşe
    • Üretim ekipmanları: Almanya mühendisliği makineler ve gelişmiş rulo şekillendirme teknolojisi
    • Sürdürülebilirlik: Yağmur suyu toplama, güneş enerjisi tesisleri, sıfır sıvı atık sistemi

Tesis, otomasyonun yüksek olduğu, dünya standartlarında bir üretim merkezi olarak tasarlandı. Indore fabrikası, menteşe, kayar profiller, alüminyum profiller, SL 16+ sistemleri ve Cube Plus sistemleri gibi çeşitli premium mobilya donanımları üretiyor. Böylece Hettich’in dünya genelindeki en önemli üretim üslerinden biri haline geliyor.

Yeni Quadro tesisi sayesinde, Hindistan’daki üretim kapasitesi önemli ölçüde artacak ve şirketin global pazarlardaki rekabet gücü kuvvetlenecek.

Geri