Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Stäubli Bangalore Üretim Tesisini Büyütüyor

Ahmet Ö.

Moderasyon
  • EMS Engineer
  • Staubli-img.jpg

## Stäubli Bangalore Üretim Tesisini Büyütüyor

Stäubli, Bangalore'deki üretim tesisini genişleterek güneş PV sektörü için kritik önemdeki MC4-Evo1 ve MC4-Evo2 konnektörlerini daha yüksek kapasite ve kalite ile üretme kabiliyetini artırıyor.

Genişletilen tesis, otomatik montaj hatları ve gelişmiş kalite kontrol sistemleriyle donatılacak. Bu konnektörler, güneş modüllerini inverterler ve sistem dengesi ekipmanlarına bağlayan kritik bileşenler olarak öne çıkıyor. Yatırım aynı zamanda Stäubli’nin Hindistan'daki büyüyen güneş enerjisi pazarına olan bağlılığını ve 'Make in India' girişimine verdiği desteği de güçlendiriyor.

Gerald Vogt, Stäubli Grubu CEO'su, Hindistan’ın global büyüme ve üretim stratejilerinde önemli bir rol oynadığını belirtirken, yatırımla küresel tedarik kapasitesinin ve yüksek performanslı PV konnektör çözümlerinin dünya çapında desteklenmesinin sağlanacağını vurguladı.

Hindistan güneş enerjisi sektörü hızla büyürken, güvenilir ve yerel üretimle üretilmiş bileşenlere olan talep artıyor. Bu genişletme, OEM, EPC oyuncuları ve varlık sahipleri için daha yüksek üretim hacmi, azalan teslim süreleri ve geliştirilmiş tedarik zinciri dayanıklılığı sağlıyor.

### Teknik Özellikler

• Yatırım tutarı: 10 milyon dolar
    • Konnektör üretimi: MC4-Evo1 ve MC4-Evo2
    • Tesis özellikleri: Otomatik montaj hatları, geliştirilmiş kalite kontrol sistemleri
    • Üretim odak noktası: Güneş modülleri ile inverter ve sistem dengeleme ekipmanları arasındaki bağlantı
    • Pazar hedefi: Hindistan iç pazarı ve küresel tedarik
    • Stratejik önemi: "Make in India" ve Hindistan'ın endüstriyel büyümesine bağlılık

Geri