Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

MISUMI Group, MISUMI Americas ile Yeni Döneme Başlıyor! 🚀

art_86_4eb914163ab87c7f969b7842247c7d58.jpg

MISUMI Group'tan Yeni Atılım: MISUMI Americas ile Global Genişleme 🚀​

Endüstriyel otomasyon cihaz parça tedarikçisi MISUMI Group Inc., küresel operasyonlarını genişletme hedefiyle önemli bir adım attı. Şirket, üretim platformu Fictiv ile kendi endüstriyel deneyimini birleştiren, spesifikasyon odaklı yeni iştiraki MISUMI Americas'ı duyurdu.

─────────────────────────

💡 Yenilikçi Birleşme: Japon Hassasiyeti ve Amerikan Dijital Gücü​

MISUMI Americas, mühendisler ve üreticiler için standart, yapılandırılabilir ve özel üretim parçaları tek bir platformda birleştirmeyi hedefliyor. Bu stratejik hamle, Japonya'nın operasyonel hassasiyetini Amerika'nın dijital inovasyonuyla harmanlayarak, tedarik zincirinde yeni bir dönem başlatmayı amaçlıyor.

💰 1 Milyar Dolarlık Yatırım ve Liderlik Değişimi​

MISUMI Group, organik ve inorganik büyüme girişimlerini desteklemek üzere 1 milyar dolarlık Küresel Yatırım Vizyonu açıkladı. Bu yatırımın önemli bir kısmı ABD'deki operasyonlara yönlendirilecek. Şirket, ABD pazarındaki genişlemesini hızlandırmak için ilk Amerikan CEO'sunu atayarak MISUMI Americas'ın liderliğini Dave Evans'a emanet etti.

⚙️ Statik Tedarik Zincirinden Dinamik Üretime​

MISUMI Americas CEO'su Dave Evans, bu birleşmenin statik tedarik zincirlerini "yaşayan, kendi kendini optimize eden üretim sistemlerine" dönüştüreceğini belirtiyor. Bu sayede, yenilikçilerin tasarımdan üretime daha hızlı ve güvenle geçiş yapabileceği vurgulanıyor.

🛠️ Kapsamlı Çözümler ve Geniş Uygulama Alanları​

MISUMI Americas, mühendislik, tedarik ve tedarik zinciri liderlerine, Fortune 500 kalibresinde bir uzman ekibine erişim sağlayacak. Bu sayede, fabrika otomasyonu, robotik, havacılık, eVTOL, uydu teknolojileri ve tıbbi cihazlar gibi sektörlerde mekanik parça tedariği basitleştirilecek.

• []Tek Entegre Dijital İş Akışı: Birden fazla tedarikçiyle uğraşma karmaşasını ortadan kaldırır.

[
    ]Küresel Üretim Ağı: ABD, Meksika, Çin, Japonya ve Hindistan'daki merkezlerle dayanıklı bir ağ sunar.

[]Yüksek Kalite Standartları: Fortune 500 kalitesinde bir kalite yönetim sistemi altında yönetilir.

🚀 Hız ve Verimlilikte Yeni Standartlar​

Fictiv'in yapay zeka destekli tekliflendirme ve MISUMI'nin küresel lojistik ağı sayesinde, mühendisler prototipten tam ölçekli üretime çok daha hızlı geçebilecekler. Bu, günler/haftalar yerine dakikalar içinde teklif alma, bir gün kadar kısa sürede yüksek kaliteli parça teslimatı ve tedarikçi değiştirmeden prototip üretiminden seri üretime geçiş imkanı sunuyor.

✅ MISUMI Americas'ın Sunduğu Avantajlar​

• [
  • ]Otomatik Üretim İçin Tasarım (DFM) Geri Bildirimi: Mühendislerin tasarım aşamasında üretim sorunlarını tespit edip düzeltmesini sağlar.

[]Sertifikalı Üretim: ISO 9001:2015, AS9100 ve ISO 13485 sertifikalarıyla, CNC işleme için 0.0001 inç'e kadar endüstriyel toleranslara uygunluk.

[
    ]Ölçeklenebilirlik: Geleneksel üretim yatırımı gerektirmeden tek bir prototipten binlerce üretim birimine kadar ölçeklenme imkanı.

MISUMI Americas, endüstriyel tedarik zincirini dijitalleşme ve otomasyonla yeniden şekillendirerek, mühendislik ve üretim süreçlerine hız, esneklik ve güvenilirlik getirmeyi hedefliyor. Bu stratejik adım, küresel imalat sektöründe önemli bir dönüşümün habercisi olabilir.

Geri