Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

🚀 Planet Technology'den Yapay Zekalı Gözetim İstasyonu: Güvenlikte Yeni Dönem! 🚀

Semih Asil

Endüstri Vadisi
Industry Valley
art_310_2548a2215abe2adfcc7565bd791531b5.jpg

Planet Technology, Güvenlikte Çığır Açıyor!​

Planet Technology, yapay zeka destekli yeni gözetim istasyonu AIS-1000'i tanıttı. Bu yenilikçi sistem, verileri toplandığı yerde işleyerek tehdit algılama yeteneklerini önemli ölçüde artırıyor ve akıllı güvenlik çözümlerine olan talebi karşılıyor.

Neden AIS-1000 Fark Yaratıyor?​

Geleneksel güvenlik sistemlerinin aksine, AIS-1000 standart operasyonları ve kurulumları atlayarak daha etkili bir çözüm sunuyor. Ticari ve endüstriyel sektörlerdeki karmaşık güvenlik zorluklarıyla mücadele eden ekipler, genellikle aşırı veri yüküyle karşılaşıyor. Planet Technology'ye göre, uç bilişim ve yerelleştirilmiş yapay zeka analitiğine geçiş, olaylar tırmanmadan önce tehditleri algılayabilen ve müdahaleyi mümkün kılan sistemlere olan ihtiyacı doğuruyor.

AIS-1000'in Temel Yetenekleri:​

• Çizgi geçiş algılama
  • Yasa dışı araç girişi algılama
  • Alan ihlali algılama
  • Yangın ve duman algılama

Kullanıcı dostu bir kontrol paneli sayesinde canlı video akışları izlenebilir, son olaylar gözden geçirilebilir ve uyarılar yönetilebilir.

Anahtar Özellikler ve Faydalar:​

• Yapay Zeka Destekli Video Analitiği: Akıllı izleme ve otomatik olay tanımlama ile gerçek zamanlı algılama ve analiz.
  • Uç Tabanlı İşleme: Analitik hesaplama yerel olarak yapılarak sistem gecikmesi azaltılır, ağ bant genişliğinden tasarruf edilir ve veri gizliliği korunur.
  • Esnek Dağıtım: Mevcut gözetim altyapısıyla sorunsuz entegrasyon, önceki yatırımları maksimize ederken ölçeklenebilir yükseltmeleri destekler.
  • Operasyonel Verimlilik: Manuel izlemeyi azaltır ve olaylara daha hızlı yanıt verilmesini sağlayarak güvenlik ekiplerinin doğrulanmış olaylara odaklanmasına olanak tanır.

Kullanım Alanları:​

Bu gözetim istasyonu, perakende alanları ve ofis binaları gibi ticari tesislerden, üretim tesisleri ve depolar gibi endüstriyel ortamlara, ulaşım merkezleri ve kamu hizmeti tesisleri gibi kritik altyapılara, ayrıca sağlık ve eğitim kampüslerine kadar geniş bir yelpazede kullanılmak üzere tasarlandı.

Planet Technology'den Joe Williams'ın Yorumu:​

Planet Technology'nin dağıtılmış satış direktörü Joe Williams, "AIS-1000, yapay zeka gözetiminde önemli bir ilerlemeyi temsil ediyor. Bu yetenekler, pasif video kaydından aktif uç zekaya kritik bir geçişi mümkün kılarak, bir olay meydana geldikten sonra saatlerce görüntü derlemek yerine güvenlik tehditlerini anında durdurmayı sağlıyor. Planet Technology USA, gerçek dünya zorluklarını çözen yenilikler sunmaya derinden bağlıdır." dedi.

Geri