Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Stefanini, Hannover Messe 2026'da Yapay Zeka Destekli Endüstri Çözümlerini Sergiliyor

Süeda Asil

Kurumsal
  • AQUA Automation
  • 1776708085320-Steffani-img.jpg

## Stefanini, Hannover Messe 2026'da Yapay Zeka Destekli Endüstri Çözümlerini Sergiliyor

Stefanini Group, 20-24 Nisan 2026 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleşecek Hannover Messe fuarına katılıyor. Brezilya'nın resmi partner ülke olduğu etkinlikte, şirket yapay zeka odaklı çözümleri ve Akıllı Üretim konusundaki liderliğini vurgulayacak.

### Stefanini'nin Sunumları ve Vizyonu

Firmanın sergileyeceği çözümler; SAP uygulamaları, siber güvenlik, altyapı ve dijital iş yeri hizmetlerini kapsamakta olup, enerji verimliliği ve operasyonel performansı artırmayı hedefliyor. Stefanini'nin Kurucusu ve Global CEO'su Marco Stefanini, "Yapay Zeka ve Endüstriyel Enerji" başlıklı oturumunda, yapay zekanın eski sistemlere entegrasyonunun operasyonel mükemmeliyet ve çevresel sürdürülebilirlik için neden kritik olduğunu anlatacak.

Marco Stefanini bu yılki fuarın Brezilya'nın partner ülke olarak rolüyle anlam kazandığını belirterek, "Brezilya doğumlu küresel bir firma olarak, müşterilerimizle yakın çalışarak yapay zekayı ve akıllı otomasyonu modern üretimin temeline yerleştiriyoruz," dedi.

### Enerji Verimliliği İçin Entegre Çözümler

Stefanini Group, fuar sırasında endüstrinin en acil sorunlarından biri olan "daha fazla üretim, daha az enerji tüketimi" teması üzerine canlı gösterimler ve vaka analizleri sunacak. ISG Provider Lens™ 2025'te Akıllı Üretim lideri olarak tanınan firma, endüstriyel operasyonlarda 200'den fazla yapay zeka uygulama örneğiyle değer yaratıyor.

• "Core-to-edge" yaklaşımıyla; üretim hattı sistemlerinden kurumsal platformlara kadar tüm değer zincirini birbirine bağlıyor.
    • Derin operasyonel analizlerle enerji ve performans boşluklarını tespit edip optimize ediyor.
    • Sistem entegrasyonu ve güvenlik, Stefanini Cyber ile destekleniyor.

### Endüstri 5.0 ve AI İlkesi

Stefanini Manufacturing birimi, tahmine dayalı bakım, makine öğrenimi ve otomatik karar destek sistemleriyle Endüstri 5.0 geçişini kolaylaştırıyor. Global Başkan Yardımcısı Gustavo Britto, "Sektör deneyimi ve AI odaklı yaklaşımla, geleneksel operasyonları gelişmiş dijital teknolojilerle birleştiriyoruz," ifadesini kullandı.

### SAI Suite: AI Destekli Üretim Çözümleri

Fuarda ayrıca Stefanini'nin endüstriyel performansı optimize eden AI destekli çözüm portföyü olan SAI Suite tanıtılacak:

- SAI App for OT: AI tabanlı kod dönüşümü ve hazır değerlendirmeleri ile sistem modernizasyonunu sektör standartlarından %50 daha hızlı gerçekleştiriyor.

Stefanini Group, yapay zeka destekli çözümlerle enerji verimliliği ve üretim performansında ölçülebilir değer sunmaya devam ediyor.

Geri