Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Stefanini, Hannover Messe 2026'da Yapay Zeka Destekli Akıllı Üretimi Tanıtıyor

Cengiz Özemli

Akademisyen
Endüstri Vadisi
  • Dokuz Eylül Üniversitesi
  • 1776708107517-Steffani-img.jpg

## Stefanini, Hannover Messe 2026'da Akıllı Üretim Liderliğini Vurguluyor

Stefanini Group, Almanya'nın Hannover şehrinde 20-24 Nisan 2026 tarihlerinde düzenlenen Hannover Messe fuarında yapay zeka odaklı çözümlerini ve akıllı üretim alanındaki öncülüğünü sergileyecek.

### Etkinlikte Stefanini'nin Vurguları

Brezilya'nın resmi partner ülke olduğu bu yılki fuarda Stefanini, SAP uygulamaları, siber güvenlik, altyapı ve dijital ofis hizmetlerinden oluşan kapsamlı bir portföy sunarak enerji verimliliğini ve operasyonel performansı arttırmayı hedefliyor. Kurucu ve Global CEO Marco Stefanini'nin "Yapay Zeka ve Endüstriyel Enerji" başlıklı oturumu, yapay zekanın mevcut sistemlerle entegrasyonunun operasyonel mükemmellik ve çevresel sürdürülebilirlik açısından önemini vurgulayacak.

### Enerji Verimliliği İçin Entegre Çözümler

Stefanini, enerji tüketimini azaltırken üretimi artırmayı hedefleyen çözümlerini canlı demo ve vaka çalışmalarıyla Katılımcılara tanıtacak. ISG Provider Lens™ 2025 tarafından akıllı üretimde lider olarak tanınan şirket, 200’den fazla yapay zeka uygulamasıyla üretim süreçlerinin tamamını kapsayan "çekirdekten uca" yaklaşımıyla değer zincirini bağlayarak verimlilik ve dayanıklılığı artırıyor.

### Yapay Zeka Odaklı Endüstri 5.0 Yaklaşımı

Stefanini Manufacturing birimiyle şirket, makine öğrenimi, tahmine dayalı bakım ve otomatik karar verme gibi yenilikçi araçlar sunarak Endüstri 5.0'a geçişte firmalara destek oluyor. Küresel Başkan Yardımcısı Gustavo Britto, yapay zekayı ve sektörel uzmanlığı birleştirerek firmaların somut yatırım getirisi ve sürdürülebilir dayanıklılık sağlamasını mümkün kıldıklarını paylaşıyor.

### SAI Suite: Yapay Zeka Destekli Üretim Çözümleri

Öne çıkan ürünlerden SAI App for OT, sistem modernizasyonunu sektör ortalamasından %50 daha hızlı hızlandıran yapay zeka destekli kod dönüşümü ve uyumluluk değerlendirmeleri sunuyor. Stefanini'nin yenilikçi portföyü, endüstriyel performansı optimize etmeye odaklanıyor.

Geri