Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Stefanini Grubu Hannover Messe 2026'da Yapay Zeka Destekli Akıllı Üretimi Tanıtacak

Erkan Teskancan

Kurumsal
Endüstri Vadisi
  • OLM MUH
  • 1776744105087-Steffani-img.jpg

## Stefanini Grubu Hannover Messe 2026'da Yapay Zeka Destekli Akıllı Üretimle Öne Çıkacak

Stefanini Grubu, Almanya'nın Hannover şehrinde 20-24 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenecek Hannover Messe'de, yapay zeka odaklı çözümleriyle küresel sanayi sektöründe nasıl ölçülebilir değer sağladığını gösterecek.

### AI ve Endüstriyel Enerji Odaklı Katılım

Brezilya'nın bu yılın resmi partner ülkesi olduğu fuarda, Stefanini, SAP uygulamaları, siber güvenlik, altyapı ve dijital ofis hizmetleri gibi geniş bir ürün yelpazesiyle enerji verimliliğini ve operasyonel performansı hızlandırmayı hedefleyecek. Kurucu ve Global CEO Marco Stefanini'nin "Next-Generation Energy" programı kapsamında gerçekleştireceği "AI and Industrial Energy" adlı oturumda, yapay zekanın eski sistemlere entegrasyonunun operasyonel mükemmeliyet ve çevresel sürdürülebilirlik için önemi vurgulanacak.

### Enerji Verimliliği İçin Entegre Çözümler

Fuar kapsamında canlı gösterimler ve vaka analizleriyle, Stefanini çözümlerinin endüstrinin en büyük zorluklarından biri olan "daha az enerji tüketerek daha fazla üretim" hedefine nasıl katkı sağladığı sergilenecek. ISG Provider Lens™ 2025 tarafından Akıllı Üretim alanında global lider olarak tanınan şirket, üretim sürecinin tüm aşamalarını kapsayan ve verimlilik ile dayanıklılığı artıran "çekirdekten uca" (core-to-edge) yaklaşımla 200'den fazla yapay zeka uygulaması sunuyor.

### Stefanini Danışmanlık ve Siber Güvenlik Yaklaşımı

Operasyonel analizler ve hedef odaklı optimizasyon stratejileriyle enerji ve performans açığını belirleyen Stefanini, sistemler arası entegrasyonu güvenlik odağıyla yönetiyor. Bu kapsamda siber güvenlik hizmetleri "Stefanini Cyber" desteğiyle sağlanıyor.

### Endüstri 5.0 ve Yapay Zeka Uzmanlığı

Özel iş birimi Stefanini Manufacturing ile şirket, öngörücü bakım, makine öğrenimi ve otomatik karar alma yetenekleriyle Endüstri 5.0'a geçişi destekliyor. Global Başkan Yardımcısı Gustavo Britto, sektörel uzmanlık ile AI öncelikli yaklaşımı birleştirerek üreticilerin uzun vadeli dayanıklılık ve ölçülebilir geri dönüşler elde etmelerini sağladıklarını belirtiyor.

### Stefanini SAI Suite Özellikleri

• Zeki üretim performansını artırmak için tasarlanmış AI destekli çözümler portföyü
    • SAI App for OT: Endüstri standartlarından %50 daha hızlı sistem modernizasyonu için AI tabanlı kod dönüşümü ve hazır olma değerlendirmeleri

Stefanini Grubu, yapay zeka ve otomasyonu üretimin kalbine entegre ederek sürdürülebilir ve verimli sanayi çözümleri sunmaya devam ediyor.

Geri