- Konu Yazar
## Stefanini, Hannover Messe 2026'da Akıllı Üretimi Vurguluyor
Stefanini Group, Almanya'daki Hannover Messe 2026 fuarında (20-24 Nisan) yapay zeka destekli çözümlerini sergileyerek, endüstri sektöründe ölçülebilir katma değer yaratma konusundaki liderliğini gösterecek.
Brezilya'nın resmi partner ülke olduğu etkinlikte, şirket SAP, uygulamalar, siber güvenlik, altyapı ve dijital çalışma alanları gibi geniş bir portföy ile enerji verimliliği ve operasyonel performansı hızlandıran çözümlerini tanıtacak.
### Marco Stefanini'nin Oturumunda AI ve Endüstriyel Enerji
Kurucu ve CEO Marco Stefanini'nin liderliğinde "Next-Generation Energy" programında gerçekleşecek "AI and Industrial Energy" başlıklı oturumda, yapay zekanın mevcut sistemlere entegrasyonunun operasyonel mükemmellik ve çevresel sürdürülebilirlik için neden kritik olduğu ele alınacak.
"Brezilya'nın partner ülke olması bizim için özel bir anlam taşıyor. Brezilya doğumlu bir küresel şirket olarak, müşterilerimizle yakın işbirliği içinde yapay zeka ve akıllı otomasyonu modern üretimin merkezine koyuyoruz." dedi Marco Stefanini.
### Enerji Verimliliği İçin Entegre Çözümler
Hannover Messe'de Stefanini, endüstrinin en acil sorunlarından biri olan yüksek üretim ile düşük enerji tüketimini sağlama konusundaki canlı demo ve vaka çalışmalarını sunacak.
- ISG Provider Lens™ 2025 tarafından Akıllı Üretimde küresel lider olarak tanınan Stefanini, 200'den fazla yapay zeka uygulama örneği ile endüstriyel operasyonlarda verimlilik ve dayanıklılığı artırıyor.
- "Core-to-edge" yaklaşımıyla, üretim alanlarından kurumsal platformlara kadar tüm değer zincirini entegre ediyor.
- Danışmanlık çerçevesi, operasyonel değerlendirmeler ve optimizasyon stratejilerini birleştirerek enerji ve performans açıklarını tespit ediyor.
- Güvenlik, Stefanini Cyber desteğiyle süreçlerin tamamına entegre edilmiş durumda.
### Endüstri 5.0 için AI-Öncelikli Uzmanlık
Stefanini Manufacturing birimi, tahmine dayalı bakım, makine öğrenimi ve otomatik karar alma süreçleriyle Endüstri 5.0 dönüşümünü hızlandırıyor.
- Gustavo Britto, "Endüstri uzmanlığımızı AI öncelikli anlayışla birleştirerek, geleneksel operasyonlarla ileri dijital teknolojiler arasında köprü kuruyoruz. Çözümlerimiz, üreticilere somut yatırım getirisi ve sürdürülebilir dayanıklılık sağlıyor." diyor.
### SAI Suite ile AI Destekli Üretim
Stefanini, üretim performansını optimize etmek için tasarlanmış AI destekli çözümler portföyü SAI Suite'i öne çıkarıyor:
- SAI App for OT: AI tabanlı kod dönüştürme ve hazır değerlendirmeleriyle sistem modernizasyonunu sektör standartlarının %50 üzerinde hızlandırıyor.
Stefanini’nin Hannover Messe 2026 katılımı, AI ve dijital teknolojilerin endüstride nasıl somut faydalar sağladığını gösteren önemli bir platform olacak.