Gelişim, birlikte başlar.
Banner alanı
IFM Sensor

Stefanini, Hannover Messe 2026'da Yapay Zeka Destekli Akıllı Üretim Çözümlerini Sergiliyor

Erkan Teskancan

Kurumsal
Endüstri Vadisi
  • OLM MUH
  • 1776758508849-Steffani-img.jpg

## Stefanini, Hannover Messe 2026'da Yapay Zeka Destekli Akıllı Üretimi Vurguluyor

Stefanini Group, Almanya'nın Hannover kentinde 20-24 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenen Hannover Messe 2026 fuarında, yapay zeka (AI) odaklı çözümleri ve Akıllı Üretim alanındaki liderliğini sergileyecek.

### Stefanini'nin Fuar Katılımı
    Brezilya'nın bu yılın resmi partner ülkesi olduğu etkinlikte, Stefanini Group, SAP uygulamaları, siber güvenlik, altyapı ve dijital ofis çözümlerini kapsayan geniş portföyünü tanıtacak. Bu çözümler, enerji verimliliği ve operasyonel performansı artırmak üzere tasarlandı. Stefanini'nin Kurucusu ve Global CEO'su Marco Stefanini, "Next-Generation Energy" programı kapsamında yapay zeka ile enerji yönetimi ve endüstriyel enerji verimliliği konusunu derinlemesine ele alacak.

### Akıllı Üretimde Yenilikçi Çözümler
    Stefanini, endüstriyel süreçlerde enerji tasarrufunu ve performans artışını sağlamaya yönelik canlı demo ve vaka analizleri sunacak. ISG Provider Lens™ 2025 tarafından Akıllı Üretimde küresel lider olarak tanınan firma, 200'den fazla uygulamalı AI örneğiyle üretim hatlarını dönüştürüyor. Şirket, üretimden kurumsal platformlara kadar tüm değer zincirini kapsayan "çekirdekten uca" yaklaşımı ile sistemler arası entegrasyon ve güvenliği ön planda tutuyor.

### Endüstri 5.0 için AI Uzmanlığı
    Stefanini Manufacturing birimi, sektörü Endüstri 5.0'a hazırlamak adına yapay zeka destekli öngörücü bakım, makine öğrenimi ve otomatik karar alma çözümleri sunuyor. Global Başkan Gustavo Britto, bu çözümlerle üreticilerin somut yatırım getirisi ve sürdürülebilir dayanıklılık elde ettiğini belirtiyor.

### SAI Suite ile Üretimde Yapay Zeka
    Stefanini’nin SAI Suite portföyü, endüstriyel performansı optimize etmek için AI gücünden yararlanıyor. Öne çıkan çözümlerden biri olan SAI App for OT, sistem modernizasyonunu sektör standartlarından %50 daha hızlı hale getiriyor.

Stefanini Group'un Hannover Messe 2026'daki varlığı, yapay zekanın sanayi üretiminde nasıl somut faydalar sağladığını gözler önüne seriyor.

Geri